2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری فهمیدی؟مطمئنی؟اخه شپش کجا بود این دوره زمونه!

اتفاقا سیل عظیمی از شپش افتاده به سر و کله ی مردم و ۹۰ درصدشون هم بی خبر اند ک شپش دارن چون همه فک میکنن شپش مال قدیما بوده و الان دیگه نیست ! ارایشگاه . صندلی تاکسی . باشگاه و استخر و خوابگاه و ... منبعشه 

شب یه فندک بگیر رو موهاش تا یادش باشه با شپشاش نره بیرون. بدن من خارش گرفت😡😬 شامپو ضد شپش داروخا ...

رفتن امشب خونه ما نخوابیدن ولی خونه پدرم اینا خوابیدن امشب فقط شام خونه ما بودن ولی این دوسه روز همش باهم بودیمو بچمو بغل کرد

شپش همینجوری نمیریزه. هرچند فکمیکنم اشتباه دیده باشی شاید یه چیز دیگه بوده.آخه شپش منقرض شده

نه به خدا میگم راه میرفت تو سرش بعد موهاشو شونه کرد تو اتاق الان که رفتن یه دونه مردشو پیدا کردم

اگر گرفته باشید به این مفتیا خوب نمیشه ... خدا ب دادت برسه ... سس مایونز و شامپو شپش و شونه و فلان ه ...

سس مایونز عالیه، من خوابگاه بودم طبقه پایین مون یکی از اتاقا شپش افتاده بود همشون ۲بار سس زدن دیگه شپش رویت نشد تو اتاقشون

مگه ننوزم سر کسی شپش میزنه🤔🤔🤔

آاااره فرااااووووون شده من توی سر هرکسی نگاه میکنم شپش داره ! اما خودشون خبر ندارن ... چون فکر میکنن شپش منقرض شده و فقط مال فقرا یا ادمای کثیفه اما بخدا انقد زیاد شده که نگووو من جرات نمیکنم ارایشگاه برم