از شهرستان برامون مهمون اومد سه روز باهم بودیم و مهمونی رفتیم امشبم شام خونه ما بودن بعدش متوجه شدم طرف سرش پره شپش بود حالا از وقتی فهمیدم یکسره سرم میخاره نمیدونم دارم به خودم تلقین میکنم یا انتقال پیدا کرده چندبارهم بچمو بغل کرد همش میترسم تو خونمون ریخته باشه وااای خدا چکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری فهمیدی؟مطمئنی؟اخه شپش کجا بود این دوره زمونه!
اتفاقا سیل عظیمی از شپش افتاده به سر و کله ی مردم و ۹۰ درصدشون هم بی خبر اند ک شپش دارن چون همه فک میکنن شپش مال قدیما بوده و الان دیگه نیست ! ارایشگاه . صندلی تاکسی . باشگاه و استخر و خوابگاه و ... منبعشه
آاااره فرااااووووون شده من توی سر هرکسی نگاه میکنم شپش داره ! اما خودشون خبر ندارن ... چون فکر میکنن شپش منقرض شده و فقط مال فقرا یا ادمای کثیفه اما بخدا انقد زیاد شده که نگووو من جرات نمیکنم ارایشگاه برم