2777
2789

شما خواهرشوهراتون کادو روز عروسیتونو ندادن یا فقط واسه من اینطوریه؟همه جا داداش داداش میکنن به کادو ک رسید وارسید....یکی از خواهر شوهرام تو کادو اوردن باز برام کم نذاشته ولی اون یکی از وقتی عقد کردیم کادو بهم نداده نه کادوی عقد نه عروسی نه پاتختی هیچی حتی پا گشا هم نکرده مون ...تاپیکشو زده بودم ک واسه جهاز چیدنم چیکار کرد اونوقت ک داداشته چرا الان نیست😑😑😑البته شوهرش یکم رابطش خوب نیست با خانواده شوهرم ولی هرچی باشه دیگ انقدر خشک و خالی؟شوهرم بهشون چند بار تیکه انداخته گفته ولی انگار نه انگار ...بعدم پول ارایشگارو مادرشوهرم به خواهرشوهرام گفته بود حساب نکنید با داماده ها...حالا انگار داماد هفت پشت غریبس ...خواهرشوهرم دراومد گفت الان میگی مامان؟خواستی زودتر بگی حساب کردم😑😑😑

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول كن بابا حالا كادو ندن چيزي از تو كم نميشه... اهميت نده به اين حاشيه ها چون خيلي اذيت ميشي...

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
همين كه باهم كشمكش ندارين جاى شكري باقيه

من چیزی نمیگیرم اگ بخوام بگیرم کش مکش میشه هرکی دیگ بود تیکه بارونشون میکرد

من مادرشوهرمم کادو نداد برادرام‌سر عقد دوتا سکه داده بودن کادو به شوهرم همونا رو آورد داد گفت بیا اینم کادوت سکه های خودتونه😕

برادر شوهرم‌کادو‌نداد

برادرشوهرم مجرده،یه خونه داره،یه ماشین نود میلیونی داره،کلی پول نقد تو‌ حسابش داره

واسه تولد دخترم هیچی نداد،زنگم نزد تبریک بگه

اولا حرص میخوردم

الان‌دیگه میگم به جهنم 

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اووووووه خوب توهم موقع بچه دار شدنشون کادو نده یا موقع تولدی چیزی بهانه بیار ب همین راحتی

خخخ بچه دارن دیگ بچه واسه کی؟نمیشه بخدا من روم نمیشه اینطوری اخه اون یکی تولد نمیگیره واسه بچش

مگه میشه کادو ندن واا  :/

حالا ک ندادن گفتم حتمی یه روز میان خونم سر بزنن مسارن انگار ک خبری نیست دیگ ۱ ماهه