2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست

بچه ها الان یه صداهایی میاد دوبارشم شوهرم ازخواب پرید😑😑😑😑😑😐😑😑😑😑

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
نترس قیچیا عادتشونه گم بشن طبیعیه مث پاک کن های زمان مدرسه😂😂😂

وای بچگیام فقط دلم میخواست بدونم پاک کنام کجا رفتن همش گم میشدن! شاید اونارم بچه های جن میدزدیده! والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم چیزی دیدم که خیلی واضح هرکس ببینه میگه جنو به چشمام دیدم ولی بازم اعتقادی ندارم و با قطعیت می ...

بیا من برات تعریف کنم چی شد

۳ ماهه آچارفرانسه بابام اینا گم شده همه جااااارو گشتن پیدا نشد فکر کردن دادن به کسی یادشون نیست

تا دو هفته پیش داداشم داشت یه کارایی میکرد میز تلوزیون مامانم یه پشتی داره که تا رو زمینه و چسبیده به دیوار اصلا دست پشتش رد نمیشه

خلاصه میزو کشید جلو یکم؛دستشو رد کرد اون پشت یه کاری کنه یهو گفت این چیه؟

آورد دیدیم آچار فرانسه اس

هممون شاخ درآوردیم

چون واقعا جایی بود که نمیشد خودمون گذاشته باشیم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
آخه از کسی که پرسیدم گفت اگه قیچی برده شیعه اس چون جناهم شیعه و سنی دارن،شیعه ها آزاری نمیرسونن اگه ...

عزیزم شیعه سنی چیه!

کافر و مسلمون دارن کافراش که از گروه شیطانن اذیت میکنن پستت رو پاک کن توهین به سنی هاومیشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم شیعه سنی چیه! کافر و مسلمون دارن کافراش که از گروه شیطانن اذیت میکنن پستت رو پاک کن توهین به ...

من چیزی که بهم گفتن و گفتم ولی چشم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
بیا من برات تعریف کنم چی شد ۳ ماهه آچارفرانسه بابام اینا گم شده همه جااااارو گشتن پیدا نشد فکر کردن ...

من یسری خونرو کاملا تمیز کردم رفتم بیرون،وقتی برگشتم دیدم شلوارم افتاده وسط خونه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
وای بچگیام فقط دلم میخواست بدونم پاک کنام کجا رفتن همش گم میشدن! شاید اونارم بچه های جن میدزدیده! وا ...

😂😂😂😂من که هنوزم پاک کن گم میکنم

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   

بی خیال گلم اونا مشنگ میزنن معمولا، مثلا انسانهای معذرت میخوام کم عقل و شیرین عقل خودمون. اینطور که فهمیدم ساکن خونس و جایی نمیره. ولش کن محلش نذار. و اگر توانشو داری سریع خونتو عوض کن. چون برای همیشه تو زندگی تاثیر میزارن از بس انرژی منفیشون بالاس. 

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
عزیزم شیعه سنی چیه! کافر و مسلمون دارن کافراش که از گروه شیطانن اذیت میکنن پستت رو پاک کن توهین به ...

چطوری حذف کنم نمیشه

جنهای خونه ما فقط نقدی کار میکنن فقط پولامون کم میشه😁😁😁😁

اونا دیگه خیلی نامردن

جن وجود داره  خونه پدربزرگم قدیمی بودماه محرم بود رفتیم خونشون هی به پنجره اشاره میکرد میگفت بس کنید ازش پرسیدیم گفت دارن دست میزنن که حتی بعدازمرگ پدربزرگم من ودخترعموم رفتیم خونشون نصف شب هردوباهم گفتیم شنیدی همزمان صدای کسی روشنیدیم که گریه میکردفقط صبح که شدفرارکردیم

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

بی خیال گلم اونا مشنگ میزنن معمولا، مثلا انسانهای معذرت میخوام کم عقل و شیرین عقل خودمون. اینطور که ...

یطوری شده همش نگران دخترمم،

جن وجود داره  خونه پدربزرگم قدیمی بودماه محرم بود رفتیم خونشون هی به پنجره اشاره میکرد میگفت بس ...

ادمی اون دورو بر نبود؟