2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
ولی استارتر بی شوخی من الان جای تو بودم سکته کرده بودم.همین الانشم صدای تلق تلوق میشنوم.باید شب روشن ...

منم تا صدامیاد میپرم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
عزیزم خونه مامانم ایناهم یه چیزی هی گم میشه از یه نفرم پرسیدم گفت اگه خودتونو اذیت نمیکنه کاریش ندا ...

چرا دقیقا یه ماه دنبال قیچیمم😑😑چطور؟

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه موقع خواب یا وقتی کار داری و دخترت خوابه پیشش نیستی قرآن بذار بالا سرش

باشه عزیزم

چرا دقیقا یه ماه دنبال قیچیمم😑😑چطور؟

آخه از کسی که پرسیدم گفت اگه قیچی برده شیعه اس

چون جناهم شیعه و سنی دارن،شیعه ها آزاری نمیرسونن اگه کاری باهاشون نداشته باشی

ولی سنی ها اذیت میکنن

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
ای بابا جاریا اونقد گفتن و تعریف کردن از توهماتشون، حالا تو که رفتی تو اون خونه تو ذهنت پیش فرض داری ...

نه من بهشون‌گفتم‌من‌میبینم گفتن اره ماهم‌میدیدیم وجریانارو گفتن

انشالله زود خونه جدید جور بشه مثل بقیه جاری هات راحت بشی از اون خونه

ایشالله دوساله منتظریم

آخه از کسی که پرسیدم گفت اگه قیچی برده شیعه اس چون جناهم شیعه و سنی دارن،شیعه ها آزاری نمیرسونن اگه ...

جون من بسه! من فقط چیزیو قبول دارم و اعتقاد دارم که با چشم ببینم! حالا اونقد بگید دیگه نتونم پامو تو خونمون بذارم! آخه قیچیمون چهار ماهه یهو ناپدید شد و همش دنبالش میگردم! بعلاوه چندتا لباس و وسیله دیگه!😓😓😓😓👻👻👻👻👻

شب تنهایی خونه ؟؟؟؟

نه عزیزم من تو این خونه روز جرات نمیکنم تنها بمونم

جون من بسه! من فقط چیزیو قبول دارم و اعتقاد دارم که با چشم ببینم! حالا اونقد بگید دیگه نتونم پامو تو ...

عزیزم نترس؛ترس نقطه ضعف بزرگیه

کاری باهات ندارن که فقط همیشه سوره ناسو بخون

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍