2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
عزیزم زایمان کردی دلم نیومد این بهت نگم چون می‌دونم اعتقاد داری، اول از همه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت ...

ممنون عزیزم چشم.خودمم این چیزها میدونم واقعا خدا ارامش بخشه برام.

این چیزها هم از سر کنجکاویمه دوس دارم بدونم چون علوم ماورا دوس دارم بدونم.

ممنونم  بابت راهنماییت و محبتت عزیزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زایمان کردی دلم نیومد این بهت نگم چون می‌دونم اعتقاد داری، اول از همه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت ...

مرسی عزیزم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

من بعدعروسیم سه چهاردست چاقوچنگال گرفتم که الان حتی یه دونه هم نمونده خونه ی مانه پررفت وآمده ونه جایی می ریم که توگردش گم کنیم😑

همیشه برام سوال بودکه عابقت اوناچی شد...

حالاهم بختک هی میافته روم خیلی سخته مخصوصااینکه هوشیارباشم وحسش کنم.به شوهرم می گم باورنمی کنه من این جورمواقع باصلوات خلاص میشم

من‌استرسشو ندارم عزیزم همش داره برام‌اتفاق میفته،قبلا هم گفتم جاریمم تو این خونه .بود میدید

عزیزم اینا همش تلقین و حرفه.از بس خودتو فکرتو درگیرش کردی.یه پزشکم برید بد نیستا

استارتر یک چیزی بهت میگم من این کار کردم خلاص شدم خیلی از دوستان خب باور ندارن ولی واقعا تا وقتی برای خود ادم پیش نیاد نمیشه بهشون خرده گرفت ببین عزیزم اینا به شدت از حضرت علی و حضرت سلیمان میترسن بلند تو خونه بدون ترس داد بزن اگه باز بیایید یا بخواهید من اذیت کنید میسپارمتون به حضرت علی و حضرت سلیمان ببین من حتی لباس هام گم میشد حتی همزاد پسرم میدیدم عین خودش ولی بعد این قسم دیگه خوشبختانه رفتن ببین اینا مثل ویروس میمونن باید دفع بشن وگرنه بعدا دردسر ساز میشن برات این جدی میگم عزیز دلم سعی کن تا یک مدت کنار تختت کتاب قران باشه هر شب ایت الکرسی و سوره ناس بخون شب موقع خواب ایینه اتاق خوابت بپوشون خیلی چیزا را ما جدی نمیگیرم و اینا مثل ویروس وارد زندگی مون میشن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

راستی سرکه بریز یک کم تو مایع ظرفشویی ات تو حمام هم همینطور سرکه سفید هیچوقت موقع خواب لباست رو زمین ننداز و البته این بدون بالاترین قدرت برای خداونده پس نباید بترسی قدم اول نترسیدنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خونه بابام حیات داره تابستونا تو حیات میخپابیدم یه شب که من سرماخورده و گلودرد داشتم و نمیتونستم بخوابم بعد بابام کارش یه جوری بود ساعت چهار پنج صبح میرفت منم پشت پنجره خوابیده بودم بابام اینا اونر پنجره تو حیات رو تخت ‌.صدای قفل درو شنیدم که در بازشد گفتم ای جون بابا بیدار شده بره سرکار در یخچال باز شد کلی تو سالن راه رفت چراغا روشن شد یهو سرمو بلند کردم دیدم بابام خوابیده مامانم هم کنارش خدایا پس کی اومده تو .همونجا خشکم زد تا وقتی هوا روشن بشه از ترس میلرزیدم به خودم

خواهرم اینارفتن پیش یه خانم سیدبراشون سرکتاب برداشت گفت ایناچون خونه شمایه چندسالی خالی بوده ووسایل ...

منم مشکل استارترو داشتم از ی سید دعاگرفتمدبعداز دو سه روز مشکلم کاااااااامل حل شد هنوزم که هنوزم دعارو بعدازده سال دارم عالیه❤