2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
من میگم شاید اوناهم مث ما خونه دارن ومامیایم تو خونه اونا😐

نمیدونم حالا این چیزی که میگم پدرم در جریان بودتازمانی که پسر عموم نگفته بوداتفاق میفتادپدربزرگم دیگه آخراش نمی تونست بیرون بره از پوشک استفاده میکردن یه روزپسرعموم می ره می بینه پدربزرگم جلوی درپوشکش‌کردن اون فکر میکنه کارپدرم بعد که می پرسه می فهمن اصلا پدرم اونجانبوده به پدرم که گفتیم گفت خودم میدونستم ولی نگفتم چندباراین اتفاق افتاده دیگه بعداز اون این اتفاق نیوفتاد

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

متاسفانه تاثیر میزارن، ماجرای فلاسک چایی نشون میده که دنبالتون اومده بوده این خیلی بده، احتمالا بهت ...

یاخدا من همبن دوساعت قبل اینکه ببینمش پرییودم تموم شده بود و رفته بودم حموم،چجوری نترسم الان سکته میننم که😑😑😑😑😑

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چیزایی که میگی راست باشه بجایه تو باشم یه روزم نمیمونم تو اون خونه! منم شوهرم دیوونه کرده بود ی ...

ساده اس، چون اونا شب نمیخوابن. بعد اذان صبح میخوابن تا عصر. از گرگ و میش بیدارن تا اذان صبح.

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
👻👻👻👻👻👻 الان میام قیچیاتونو میدزدم!

دیگه نداریم🤣🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

من گفتم اعتقاد ندارم ولی ترسوام! اونقد که الان  پاهامو نمیتونم از زیر پتو بیارم بیرون! خدا کنه دسشوییم نگیره فقط چون محاله از جام بلند شم!😁

خدافظ شما با اون جناتون😡

ساده اس، چون اونا شب نمیخوابن. بعد اذان صبح میخوابن تا عصر. از گرگ و میش بیدارن تا اذان صبح.

من اذان صب خوابم میبره شوهرم بین ساعت ۶تا ۷میره سرکار اگه سروصداکنه بیدار شم بعدش ترس میفته حس میکنم توخونه پرن دیگه نمیخوابم

من گفتم اعتقاد ندارم ولی ترسوام! اونقد که الان  پاهامو نمیتونم از زیر پتو بیارم بیرون! خدا کنه ...

کلیه بیشعوره الان فعال میشه

دخترم تقریبا ۲۰روزه که راس ساعت ۴صب تا۵ صب گریه میکنه،مافک کردیم برا دندونه شاید داره دندون درمیاره ولی خودم امروز منتظر بودم ببینم چیکار میکنه دیدم اول پامیشه زل میزنه به یجا بعد میخنده بعدم‌گریه درحد هق هق بعد بزور میخوابونمش😑

عطر زیاد استفاده کن مخصوصا مشک برای لباس زیرات، از عطر متنفرن. نترس گفتم که بیشعورن اگه بسم الله و اعوذبالله بگی از ته دلت ازت میترسه. اصلا ل ختی تو خونه نگرد، دم در دستشویی بسم الله بگو و یاستار بگو. تو حموم هم با لباس زیر باش.

توکل به خدا کن، از هیچی نترسه از خدا که میترسه.

بیخیال خب حتما قبلا یکم میزه جلوتر بوده که افتاده اونجا بعدا کسی به هر نحو هلش داده عقب و آچار بیچار ...

شما باور نکن میزی که میگم جوریه که کسی امکان نداره گذاشته باشه اونجا

خونمونم تعداد افراد زیاد نیست که بگیم یکی این کارو کرده

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
عطر زیاد استفاده کن مخصوصا مشک برای لباس زیرات، از عطر متنفرن. نترس گفتم که بیشعورن اگه بسم الله و ا ...

بخاطر دخترم نمیتونم عطر بزنم،ولی دیگه میزنم😐من عادت بدمه بدون لباس میگردم،حالا ازترس زلزله بعضی وقتا میپوشم

[QUOTE=63706637]من اذان صب خوابم میبره شوهرم بین ساعت ۶تا ۷میره سرکار اگه سروصداکنه بیدار شم بعدش ترس میفته حس میکنم ...[/QUOTE

به یه عالم مراجعه کن، شاید بتونن بیشتر کمک کنن. منم یه مطالعه داشتم دربارشون زیاد نمیدونم در مورد دفعشون متاسفانه.

بخاطر دخترم نمیتونم عطر بزنم،ولی دیگه میزنم😐من عادت بدمه بدون لباس میگردم،حالا ازترس زلزله بعضی وقت ...

استارتر جان خداصبرت بده واقعا وحشتناکه .من شنیدم مواظب باشیدیه وقت ازشون هدیه یا چیزی قبول نگنید چون اگه عاشقتون شده باشه قطعا براتون هدیه میاره. 

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
[QUOTE=63706637]من اذان صب خوابم میبره شوهرم بین ساعت ۶تا ۷میره سرکار اگه سروصداکنه بیدار شم بعدش تر ...

شوهرم نمیزاره میگه بدتر میکنن

بخاطر دخترم نمیتونم عطر بزنم،ولی دیگه میزنم😐من عادت بدمه بدون لباس میگردم،حالا ازترس زلزله بعضی وقت ...

خب پس برا همونه ل خت شده دیگه  

حواست باشه اونا شعور ندارن، سوتفاهم شده براش. نگران نباش رفتارتو درست کنی فاصله میگیره.