2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
بیا من برات تعریف کنم چی شد ۳ ماهه آچارفرانسه بابام اینا گم شده همه جااااارو گشتن پیدا نشد فکر کردن ...

بیخیال خب حتما قبلا یکم میزه جلوتر بوده که افتاده اونجا بعدا کسی به هر نحو هلش داده عقب و آچار بیچاره مونده اونجا. الان آچار فرانسه همسایه ماهم با واسطه و طوری اومده خونه ما احتمالا دنبالشن و فک میکنن جن دارن! ماهم دوماهه یادمون میره پسشون بدیم. فردا بدم به خودشون یوقت نترسن!

ادمی اون دورو بر نبود؟

هیچ کس نبودحالت کسی بودکه داشت برای مرده گریه میکردحتی دخترعموم میگفت من یه بارتوحیاط یه دخترکوچیک ودیدم که داشته بازی میکرده تو خونه پدربزرگ ازاین اتفاقازیادبوده

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان فکر این افتادم شبهایی که تنها میشم چیکار کنم. هفت روز تنها میشم. تازه  ام زایمان کردم

چرا تنها میشی،مامانت نمیتونه بیاد پیشت؟

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
هیچ کس نبودحالت کسی بودکه داشت برای مرده گریه میکردحتی دخترعموم میگفت من یه بارتوحیاط یه دخترکوچیک و ...

من میگم شاید اوناهم مث ما خونه دارن ومامیایم تو خونه اونا😐

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
چرا تنها میشی،مامانت نمیتونه بیاد پیشت؟

چرا اتفاقا الانم پیشمه.ولی بنده خدا نمیتونه همش مرتب بیاد پیشم.

شوهرمم کارش نظامیه چند روز هست چند روز نیست.

من وقتی تنهامیشدم قبلا البته یه مدت خوب شدم.

خواب بدمیدیدم اصلا نمیدونستم بیدار شم عین واقعیت بود براهمین تنهایی برام سخت شده

بیخیال خب حتما قبلا یکم میزه جلوتر بوده که افتاده اونجا بعدا کسی به هر نحو هلش داده عقب و آچار بیچار ...

الان تو تو نقش جنی🤣😉😉

هیچ جنی وجود نداره همش تصورات خودماست 

من خودم شبایی که فیلم ترسناک می بینم گوشم تیزترمیشه و صداهای خیلی ارومم میشنوم مثلا صدای که از خیلی دورمیاد و کسی نمیشنوه یا سایه می بینم زیاد 

شمام چون جاریات واست تعریف کردن رفته تو ناخوداگاهت فک میکنی واقعا چیزی دیدی مغزت گول می خوره در صورتی که چیزی نیست اگه تو روز روشن تو نور صدایی شنیدی یا چیزی دیدی شاید ولی شبو بریز دور 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
چرا اتفاقا الانم پیشمه.ولی بنده خدا نمیتونه همش مرتب بیاد پیشم. شوهرمم کارش نظامیه چند روز هست چند ...

خب تو برو خونشون.

یطوری شده همش نگران دخترمم،

اگه چیزایی که میگی راست باشه بجایه تو باشم یه روزم نمیمونم تو اون خونه!

منم شوهرم دیوونه کرده بود یک سال درگیر همین ترسا بودم الان دیگه نه ولی ته وجودم یه ترسی دارم بازم...

من پوست انار خشک شده رو با اسفند سوزوندم ایت الکرسی وچهار قل خودنم بعدش چن وقت حس کردم دیگه چیزی نیست

من اگر ببینم قطعا سکته میکنم قطعا...

چون فقط از چنتا جابه جا شدن وسایل دیوونه شده بودم بعدش من عادت دارم اگه بخوابم و یکی بهم نگاه کنه خود به خود بیدار میشم همش تا صب از خواب میپریدم دیگه جوری شده بود که دلم نمیخواست بخوابم صب تا شب 4ساعت میخوابیدم کلا بعد از اذان صبح راحت میشدم دیگه از خواب نمیپریدم نمیدونم چی بود

شوهرم تو آینه ی بوفه دیده بودش برام تعریف کرد من که حرفش رو هی میزدم همه چی بدتر میشد 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
هیچ جنی وجود نداره همش تصورات خودماست  من خودم شبایی که فیلم ترسناک می بینم گوشم تیزترمیشه و ص ...

عزیزم تایپیک که بارداد بودم و بخون

یطوری شده همش نگران دخترمم،

متاسفانه تاثیر میزارن، ماجرای فلاسک چایی نشون میده که دنبالتون اومده بوده

این خیلی بده، احتمالا بهتون علاقمند شده

اونا عشقو تو شهوت میبینن، اگه لخت دیدیش احتمالا پیشنهاد س ک س هم خواهد کرد، من از نزدیکانم قبلا این موردو شنیدم. نترس فقط نترس، و هیچ وقت بهش اهمیت نده. عین بچه هستن متاسفانه، حتی به شکل نوزاد اومده بغلت تا بهش محبت کنی، اونا نمیفهمن . مثل یه آدم دو سه ساله بهش نگاه کن حتی اگه خیلی پیر باشه. شعور کمی دارن نسبت به انسان. 

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
اگه چیزایی که میگی راست باشه بجایه تو باشم یه روزم نمیمونم تو اون خونه! منم شوهرم دیوونه کرده بود ی ...

دقیقا منم بعد اذان‌ میخوابم،شوهرت چی دیده بود