2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
استارتر جان خداصبرت بده واقعا وحشتناکه .من شنیدم مواظب باشیدیه وقت ازشون هدیه یا چیزی قبول نگنید چون ...

اگه دراون حد روبه روم سبز شه که سکته میکنم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس برا همونه ل خت شده دیگه     حواست باشه اونا شعور ندارن، سوتفاهم شده براش. نگران نبا ...

میترسم ازاین خونه برم اوناهم بیان مث شمال

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
عطر هم نزنی گلاب درجه یک استفاده کن.

نه دیگه عطر حتما میزنم

بچه ها ایکاش یکیشون بیاد خونرو تمیز کنه پول دربیاره برامون🤣

بحث یه عمر زندگی تا کی برم خونه شون باید اخر عادت کنم. الان شاید برم چون تازه زایمان کردم

حالا تا بچه کوچولو داری برو،عزیزم نی نیت هم‌مبارک خوش قدم باشه

خانمی اونروز یمی تایپیک زده بود درمورد این موضوع بعد معلوم شد که خانومه باید میرفت پیش روانشناس و ای ...

من رفتم عزیزم توضیح دادم که

بچه ها ایکاش یکیشون بیاد خونرو تمیز کنه پول دربیاره برامون🤣

نگو اینارو اونا کاری هم بکنن اولش خوبه بعدش ازت اونام کار میخوان و برات خط و مشق تایین میکنن اگه گوش نکنی اذیت میکنن اینبار شدید

ولی چرا پیش یه عالمی چیزی نمیری بگه چیکار کنی

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نگو اینارو اونا کاری هم بکنن اولش خوبه بعدش ازت اونام کار میخوان و برات خط و مشق تایین میکنن اگه گوش ...

میگم که شوهرم نمیزاره🤨

ممنون عزیزم باشه چشم

منکه زایمان کردم تاده روز شوهرم نگه داشت بعدش دیگه خودم تنها