2777
2789
عنوان

شوهری ک ازش طلاق گرفتین و دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 70 پست
وای اکن الان ازدواج کرده؟

اره اون مشکلی نداشت. اونموقع سر چیزای خاله زنکی بهم زدیم و یکی از فامیلای حسود میگفت این عمل ورده بیضش رو دکتر گفت بچه دار نمیشه و ماهم مثل خرررر. الان یه پسر داره

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت تکیه کن ورزش کن و دنبال دوستای جدید باش طبیعیه که باهاش زود کنار نیای. برو با یه مشاور درد و ...

تصمیم دارم برم پیش مشاورخدا کنه زود بگذره دیگه بهش حس نداشته باشم

اره اون مشکلی نداشت. اونموقع سر چیزای خاله زنکی بهم زدیم و یکی از فامیلای حسود میگفت این عمل ورده بی ...

چقدر بد!!!!! کاش مطمعن میشدین .... انشا الله ک زندگی خودتم بهتر و بهتر شه

دو سه سالی باهاش بودم ازدواجم خیلی عالی بود هیچ عیبی نداشت اصلا هنوز باورم نمیشه همچین کاری کرده خدا ...

آجی تو همونی ک رفته بودی خارج از کشور و دوسه تا بچه دیگه هم داشتی بجز اینکه تو دلته؟

چقدر بد!!!!! کاش مطمعن میشدین .... انشا الله ک زندگی خودتم بهتر و بهتر شه

به این زندگی امیدی ندارم

بخاطر دخترم و حرف مردم که نگن این بده میسوزم و میسازم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
به این زندگی امیدی ندارم  بخاطر دخترم و حرف مردم که نگن این بده میسوزم و میسازم

منم پسر عمم میخواست منو چند سال شدیدا همه میگفتن بچه طلاقه و عصبیه نزاشتن باهاش ازدواج کنم چند باری بخاطرم بیمارستان رفت بعدی ک ردش کردم اما الان اون زن داره زنشو لای پر غو بزرگ میکنه هیچکی نمیتونه به زنش چپ نگاه کنه و خییییلی هم خوشبخته و من.....