2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین داشتن بیان لطفا

1941 بازدید | 71 پست

من فردا زمان زایمانمه خیلی نگران اینم که سینم شیر نداشته باشه یا چون سزارین میشم نتونم از عهده شیر دادن بربیام

بخصوص که میگن بعد سزارین نباید تا ۸ ساعت تکون بخوری یا سرتو تکون بدی تا سردرد نشی 

پس چجوری میشه به بچه شیر داد؟؟؟اگه هر راهنمایی و تجربه ای که میتونه کمکم‌کنه که زایمان راحتی داشته باشم بهم بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم ک همراهم بود سینمو میزاشت دهنش. خیلی سخت نیس 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

عزیزم بچه ی من شب بیمارستان از بس گرسنه بود و من شیرم نیومده بود پدرم در اومد ولی تکون میخوردم هیچی نشد

سر این یکی میخوام با سرنگ تا شیرم بیاد شیر خشک بدم چون مادر واقعا نیاز به استراحت داره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یا میتونیبا شیر دوش شیرت رو بدوشی بریزی تو شیشه تا بخوره

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

عزیزم نترس. شیرت به طور معجزه آسایی خودش میاد. فقط باید بچه میک بزنه. لازم نیست اصلا بلند کنی سرتو. یکی باید کمکت کنه و بچه رو نگه داره روی سینه ات. اونجا ماماها قشنگ میان نشون میدن. نگران نباش.

عزیزم از همون لحظه جدا شدن جفت شیر میاد توی سینه هات حالا نه اونطوری که بریزه ولی بچه سیر میشه

در زایمان سزارین هم چون نباید زید سر رو تکون بدی بچه رو میزارن روی سینت. کسی باید همراهت باشه و این کمک رو بهت بکنه

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود