2777
2789

سلام

من خیلی تبادل نظرهای نی نی سایت رو می‌خوندم، امروز عضو شدم تا حرف بزنم با خانومای عزیز اینجا

من تحت نظر دکتر درحال اقدام بارداری‌م، ۲۷خرداد سونو دادم دکتر گفت حدود ی ساعت تخمکم آزاد شد همون روز و فردا و دو روز بعد اقدام کردیم

هنوز پری نشدم و اصلا هم علائمی پری ندارم چون معمولاً قبل پری بی‌حوصلگی و درد شکم و کمر زیاد دارم

امروز بی بی زدم منفی بود

خیلی کلافم

نظر شما چیه؟ برم دکتر؟

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 تا تربچه دارم فقط اومدم ببینم چیا میگین به خواهر شوهرمم بگم که اونم با شما اقدامه

سلام خانومی امیدوارم بتونیم هم صحبتی خوبی داشته باشیم

ماه قبل ۱۵ پری شده بودم اما چون دکتر بهم تاموکسیفن و آمپول اچ‌ام‌جی داده بود تو روز ۱۳سیکلم تخمکم آزاد شد، امروز روز ۳۴ سیکلم میشه

زود بی بی زدم؟

منم این ماه قرص لتروزول خوردم و آمپول زدم باید 4 روز مونده به موعدم ولی بی بی نزدم 

من ماه قبل لترو مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم این ماه دکترم بهم تاموکسیفن داد، من پلی کیستیک هم هستم، اما نامنظمی و علایمی از این سندروم نداشتم فقط برای مراقبت پیش از بارداری سونو دادم متوجهش شدم، خرداد پنجمین ماه اقدام ما بوده، شما چند ماه اقدامین؟

سلام من خیلی تبادل نظرهای نی نی سایت رو می‌خوندم، امروز عضو شدم تا حرف بزنم با خانومای عزیز اینجا ...

سلام عزیزم زود زدی چند روز دیگه صبر کن اینکه علائم پریودی رو ندارید علامته خوبیه استرس اصلا برات خوب نیست ... من خودم یک ساله تو اقدامم اسفند باردار شدم ولی پوچ بود تو ۸ هفته سقط شد این ماه دوباره اقدام کردم تا ببینم خدا چی میخواد ... منم این ماه لتروزول خوردم سه شنبه باید برم سونو ببینیم چه خبره 

بی بی چکتو نگه دار یک ساعت دیگه نگاه کن اگه هاله انداخت هستی چون واسه من  اینجوری شده بود بعد تو همین نی نی سایت بچه ها گفتن هستی چون زود زدی دیر هاله انداخته سه روز بعد دوباره بی بی زدم دیدم سریع مثبت شد

من ماه قبل لترو مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم این ماه دکترم بهم تاموکسیفن داد، من پلی کیستیک هم هستم، ا ...

منم سال پیش بعد پنج ماه اقدام باردار شدم که پوچ بود و سقط شد امسال ماه دومه که اقدام میکنم . فولیکولت چند بود !؟ منم 12 پریودم آمپول آزاد سازی زدم. عزیزم اصلا به علائم نیست نگران نباش من الا خیلی علائم پریودی دارم ولی امید دارم. تو هم اگه میبینی استرس داری برو آز بتا بده صددرصد معلوم میشه امیدت به خدا باشه میدونم انتظار خیلی سخته 

ممنونم از دلگرمی‌هاتون خانوما

امیدوارم همه خانومایی که در انتظار نی‌نی هستن هرچه زودتر مامان بشن

سلام عزیزم زود زدی چند روز دیگه صبر کن اینکه علائم پریودی رو ندارید علامته خوبیه استرس اصلا برات خوب ...

ان‌شاءالله این ماه نتیجه بگیرین عزیزم