2777
2789
عزيزم چه خبر چيكار كردي ايشالا بارداري يا نه😊

سلام خانومی، والا هروی به مطب دکترم زنگ می‌زنم برنمیدارن نمیدونم چرا نیستن اصلا سابقه نداشته , دیگه برای آزمایش نرفتم ، حسابی بلاتکلیف شدم

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
سلام خانومی، والا هروی به مطب دکترم زنگ می‌زنم برنمیدارن نمیدونم چرا نیستن اصلا سابقه نداشته , دیگه ...

خوب بي بي چك گذاشتي؟!برو آزمايش بده خودتو اذيت نكن😢

🤰🏻خدايا ممنونم براي معجزه قشنگ تو دلم ممنون مهربونترين و بخشنده ترين🙏 ☀️   ☀️👼🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بي بي چك گذاشتي؟!برو آزمايش بده خودتو اذيت نكن😢

بی‌بی‌چک زدم بازم منفی بوده , اما هنوز پریود نشدم

مطب دکترم تا ۶ مرداد تعطیله نمیدونم کجا رفته ی ماه مطبش بستس، دلم نمیخواد برم آزمایش بارداری بدم منفی باشه، حس می‌کنم مسخرس، اصلا احساس بارداری ندارم چون اکثر علائمی که داشتم دیگه ندارم، به نظرت برم پیش ی دکتر دیگه؟

بی‌بی‌چک زدم بازم منفی بوده , اما هنوز پریود نشدم مطب دکترم تا ۶ مرداد تعطیله نمیدونم کجا رفته ی ما ...

سلام عزيزم آره به نظرم برو يه دكتر خوب اگه تهراني برو پيش دكتر خودم عاليه اصلا بدون برنامه جايي نميره كلي وقت ميزاره برا مريضاش الكي انقد فكرو خيال نكن زودتر برو اگه بود چه بهتر مامان شدي اگه نه هم غصه نخور حتما زودتر ميشي برو پيش دكتر من اگه تهراتي بگو آدرسو اسمشو بدم اگه نه يع دكتر خوب پيدا كن برو حتما

سلام عزيزم آره به نظرم برو يه دكتر خوب اگه تهراني برو پيش دكتر خودم عاليه اصلا بدون برنامه جايي نمير ...

نه عزیزم مازندرانم، بعد دوازده روز پریود شدم 

منم تو فکرم دکترمو عوض کنم

دعا کنین این ماه نتیجه بگیرم

نه عزیزم مازندرانم، بعد دوازده روز پریود شدم  منم تو فکرم دکترمو عوض کنم دعا کنین این ماه نتی ...

غصه نخور عزيزم ايشالا همه زود مامان ميشيم اگه خدا بخواد منم دوباره اين ماه تو اقدامم هرچي خدا بخواد 🙏😊💙

غصه نخور عزيزم ايشالا همه زود مامان ميشيم اگه خدا بخواد منم دوباره اين ماه تو اقدامم هرچي خدا بخواد ...

ان‌شاءالله خدا برای همه منتظرای نی‌نی به زودی زود فرزند صالح و سالم هدیه بده

به امید خدا این ماه هم اقدام می‌کنم برای بارداری، دکترم امروز برگشته،نبود که دارو بهم بده، خودم تصمیم گرفتم این ماه بدون مصرف دارو چهارشنبه که سیزده سیکلم میشه برم سونو بدم ببینم فولیکولم در چه حالیه

ان‌شاءالله خدا برای همه منتظرای نی‌نی به زودی زود فرزند صالح و سالم هدیه بده به امید خدا این ماه هم ...

ان شاالله زود زود جواب ميگيري عزيزم🙏💙😊

منم میخام ۲۳ تیر اقدام کنم توی روژ تخمک گذاریمه

ان‌شاء‌الله همین ماه مامان بشی عزیزم😘