2777
2789
منم پلی کیستیک هستم

من بار اول پیش ی دکتر رفتم بهم گفت رحمت ضعیفه تخمدانات مشکل داره و اینا اما الان تقریبا دوسال میشه دکترم رو عوض کردم و دکتر الانم اصلا برای مهم نیس پلی کیستیک هستم، میگه مشکلی ندارن اصلا، شما دکتر رفتی؟

انقد می‌ترسم از اینکه دکترم بهم امیدواری الکی بده

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
منم سال پیش بعد پنج ماه اقدام باردار شدم که پوچ بود و سقط شد امسال ماه دومه که اقدام میکنم . فولیکول ...

این ماه با مصرف تاموکسیفن وقتی برای سونو رفتم تخمکم آزاد شده بود، ولی اردیبهشت لتروزول خوردم که چهارده سیکلم رفتم سونو دوتا فولیکول ۱۸ و ۱۷ داشتم که دکتر برای روز بعدش آمپول اچ‌سی‌جی نوشت برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بار اول پیش ی دکتر رفتم بهم گفت رحمت ضعیفه تخمدانات مشکل داره و اینا اما الان تقریبا دوسال میشه د ...

منم دکتر رفتم من خیلی ساله که میدونم و این اصلا مشکلی نیست فقط ممکنه دیرتر حامله بشی چون تنبل هستن که ورزش عالیه 

الان بی‌بی چکمو دوباره نگاه کردم اما اصلا متوجه هاله نشدم، به نظرتون ی هفته صبر کنم ببینم چی میشه؟ یا برم دکتر؟

آخه چند روزه حال عمومیم خوب نیست، ی حالت خاصی دارم، اما اصلا علائم بارداری ندارم

فک کنم ی کم عجولم، شما خودتون کی بی‌بی چک میزنین؟

یعنی چندروز بعد از عقب افتادن پری؟

منم دکتر رفتم من خیلی ساله که میدونم و این اصلا مشکلی نیست فقط ممکنه دیرتر حامله بشی چون تنبل هستن ک ...

من سه ساله ازدواج کردم اوایل دوست نداشتم زود بچه‌دار بشیم، حالا که تصمیم گرفتیم بچه‌دار بشیم دکترم بهم گفت پلی‌کیستیک هستم

شما هم بچه اولتونه؟

ان‌شاءالله خدا هم صبر و مقاومتمونو ببره بالا هم هرچه زودتر مامان بشیم انقد فکر و دغدغه نشه برامون

سلام خانوما منم اين ماه ماه دوم اقداممه امروز موعد پريودم بود هنوز نشدم كلي هم علائم دارم ولي خودم و سپردم به خدا استرس نداشته باشم ايشالا همممون زود زود جواب بگيريم

🤰🏻خدايا ممنونم براي معجزه قشنگ تو دلم ممنون مهربونترين و بخشنده ترين🙏 ☀️   ☀️👼🙏
سلام خانوما منم اين ماه ماه دوم اقداممه امروز موعد پريودم بود هنوز نشدم كلي هم علائم دارم ولي خودم و ...

ان‌شاءالله باردار باشی عزیزم

منم هنوز پری نشدم و منتظرم ببینم چی میشه

سلام خانوما منم اين ماه ماه دوم اقداممه امروز موعد پريودم بود هنوز نشدم كلي هم علائم دارم ولي خودم و ...

سلام خانومی، خوبین؟

نتیجتون مشخص شد؟

سلام خانومی، خوبین؟ نتیجتون مشخص شد؟

سلام عزيزم مرسي آره پريود شدم ايشالا اين ماه اقدام ميكنم هرچي خدا بخواد🙏💙خيلي هم خونريزيم شديدتر از قبله اصلا بند نمياد با كلي درد

سلام عزيزم مرسي آره پريود شدم ايشالا اين ماه اقدام ميكنم هرچي خدا بخواد🙏💙خيلي هم خونريزيم شديدتر ا ...

ان‌شاءالله این ماه خدا ی دونه نی‌نی بهتون هدیه میده عزیزم، من هنوز پریود نشدم اما بی‌بی‌چک زدم منفی شد ، دیگه نمیدونم داستان چیه، چند نفر گفتن بعد یکی دوهفته بی‌بی‌چکشون مثبت شد، فک کنم شنبه باید برم دکتر 

ان‌شاءالله این ماه خدا ی دونه نی‌نی بهتون هدیه میده عزیزم، من هنوز پریود نشدم اما بی‌بی‌چک زدم منفی ...

مرسي عزيزم ايشالا كه بارداري ولي اگه يه هفته گذشته برو آزمايش خيالتم راحت شه اومدي خبرشو بده ايشالا كه هستي عزيزم🙏😊

مرسي عزيزم ايشالا كه بارداري ولي اگه يه هفته گذشته برو آزمايش خيالتم راحت شه اومدي خبرشو بده ايشالا ...

ان‌شاءالله، فردا دیگه میرم ببینم چی به چیه ، اون داخل چه خبره😅

ان‌شاءالله، فردا دیگه میرم ببینم چی به چیه ، اون داخل چه خبره😅

عزيزم چه خبر چيكار كردي ايشالا بارداري يا نه😊