2777
2789
عنوان

دلم براش خیلی تنگه

320 بازدید | 18 پست

نمیدونم چیشد که اینجوری شد یهو همه چی بهم خورد یک هفته اس روز خوش نداریم یه هفته اس که پیشم نیست الان دلم براش پر میزنه چند روز پیش دیدمش کاش میمردم ولی اینجوری نمیدیدمش که چنان زار میزد و شکسته شده بود خدایا خودت کمکمون کن خودت رحم کن بزرگی و عظمتت روز نشون بده دیگه تحمل این یکی ندارم دوستای گل با دلای پاکتون واسمون دعا کنید 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدی

اره عقدم میخواستیم امسال عروسی بگیریم بعد 5سال سختی با چه ذوقی دنبال کارامون بودیم که یهو باباش سکته کرد الان بیمارستانه بمیرم الهی 

واسمون دعا کنید خانوما

باباش هوشش از 9اومده 11دیروز بدنش دارو ها رو قبول کرده چطوره امیدی هست 

😢😱چی شده

همسرم بیمارستانه یک هفته نمیدونم بیشتر باباش سکته مغزی کرد سرش عمل کردن خوب شد بعد عمل 10ساعت به هوش بود حرف میزد یهو نمیدونم چیشد که رفت ای سی یو طفلک پدرشوهرم خیلی دوستش دارم انشاءالله که خوب بشه