سلام بچه ها .من ماه دیگه برا بار دوم میخوام برم سیکل ای وی اف شروع کنم.خیلی روحیه ندارم.هم خودم هم شوهرم.میشه بکید چیکار کنم که یکم سرحال شم.خیل بی حوصله ام واقعا کم اوردم همه فک میکنن من قویم ولی من واقعا خستم.چیکار کنم یکم امید و روحیم بره بالا
یکی از اشناهای ما بعد 17 سال وچندین بار ای وی اف بی نتیجه و انواع درمانها در شهرهای مختلف در اوج ناامیدی که اصلا توانایی باردار شدن رو نداشت طبیعی باردار شد. کافیه وقتش برسه و خدا بخواد همین
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
چهارساله منتظرم.کم نیست .انتقال جنین های منفی.پول دادن ها.درد کشیدنا.امپول زدنا.دورو بریات پشت هم با ...
ایشالا که این دفعه موفقیت امیزه ولی امیدتو از دست نده. چهارسال به نسبت ده بیست سال چیزی نیست عزیزم. توکل بخدا
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....