2777
2789
عنوان

علائم پایین بودن پلاکت خون چیه ؟

16096 بازدید | 28 پست

بدن پسرم همیشه بدون هیچ دلیلی کبود میشه شنیدم میگن پلاکت خونش کمه درسته ؟ هنوز جواب آزمایششو نگرفتم ، خیلی نگران شدم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اره عزیزم . کمبود پلاکت خونریزی های زیر پوستی میده . البته اگر فقط علایمش اینه و سایر رده های خونی اش نرماله جای نگرانی نیست 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه شیطونه میخوره این ور اون ور

6 سالشه ، شیطون که هست ولی تا حالا ندیدم بخوره زمین که بگم بخاطر اینه کبود شده ، امشب دیدم وسط کمرش کبوده ، پشت پاهاشم بود میگفت فشار میدم دردم میگیره

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نمیدونم اخه بچه خواهرای من خیلی شیطونن‌هی این اون ور میخورن

پسر من کم خونی مینور هم داره ،،، از یک سالگیش تا  الان همش بردمش دکتر از این دکتر به اون دکتر بعضی وقتا براش گریه میکنم مامانم دعوام میکنه میگه بزرگ میشه خوب میشه چاق میشه عاقل میشه ، خیلی ناراحتم براش

زایمان داشتی؟منم همینقدم میترسم بچه دارشم زایمان کنم خونریزی کنم

نه تازه عروسم دکتری که قبل ازدواج بعد ازدواج رفتم همشون گفتن تو بارداری پلاکت همینجوریشم پایین میاد این دکترمم گفت بچه مچه دورش خط بکش یا بچه رو انتخاب کن یا درمان رو تو روند درمانم مبادا بچه دار بشیا هر دفعه هم میگه