2777
2789
عنوان

علائم پایین بودن پلاکت خون چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16096 بازدید | 28 پست
برای درمانش دارو میدن؟؟

هزیرم شماجواب آزمایش پسرت گرفتی؟پسرمنم باباش مینورحودشم زیادکبودمیش خیلی نگرانم ازپلاکت باش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزیرم شماجواب آزمایش پسرت گرفتی؟پسرمنم باباش مینورحودشم زیادکبودمیش خیلی نگرانم ازپلاکت باش

والا چی بگم از دست بعضی دکترا ، آزمایششو بردم نشون یه دکتر دیگه دادم متخصص غدد هست پرونده تشکیل دادم برا پسرم گفت کم خون نیس ااگه هم بوده رفع شده من غذاهای خون ساز ب پسرم زیاد میدم ، یه دکتر از مچ دست راست پسرم عکس گرفت واسع مشخص کردن سن استخوانی  حالا این دکتره از مچ دست چپش نوشته میگه حتما بابد از مچ چپش بگیری ، چی بگم والا من توکل کردم ب خدا  ، رشد پسرم خیلی کمه چند ماه دیگه هم مبره اول 😳  این همه دکتر میبرم دریغ از صد گرم وزن یا یه سانت قد بکشه ، فقط دارو میدن😧😧

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

والا چی بگم از دست بعضی دکترا ، آزمایششو بردم نشون یه دکتر دیگه دادم متخصص غدد هست پرونده تشکیل دادم ...

یعنی مشکل پلاکت نداشت که کبودمیشد؟آخ پسرمنم زیادکبودمیش نگرانم غدای خون سازچی میدی شما ول کن عکس ایناروبچه س دیگه خودش بزرگ میش کم کم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
یعنی مشکل پلاکت نداشت که کبودمیشد؟آخ پسرمنم زیادکبودمیش نگرانم غدای خون سازچی میدی شما ول کن عکس این ...

نه خداروشکر نداشت  اون گبودی ها هم قسمت زانوشه میگه شاید مبخوره جایی ، عدس گوشت پسته بادوم....زیاد بهش میدم ، آخه پسرم ریزه دکتر میگه دوسال از رشدش عقبع ، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

یعنی مشکل پلاکت نداشت که کبودمیشد؟آخ پسرمنم زیادکبودمیش نگرانم غدای خون سازچی میدی شما ول کن عکس این ...

مگه بچه شما آزمایش نداده ؟

مگه بچه شما آزمایش نداده ؟

نه والا بردم دکترگفت لازم نیس میخوره اینوراونورولی من بازم نگرانم جرات آزمایشم ندارم برم

والا چی بگم از دست بعضی دکترا ، آزمایششو بردم نشون یه دکتر دیگه دادم متخصص غدد هست پرونده تشکیل دادم ...

برو دکتر مهاجری تهرانی فوق العاده اس

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
نه والا بردم دکترگفت لازم نیس میخوره اینوراونورولی من بازم نگرانم جرات آزمایشم ندارم برم

سلام عزیزم دخترمنم ۱۵ماهشه هرازگاهی تو پاهاش کبودی های کوچیک میبینم جای دیگه بدنش ندیدم خداروشکر خیلی هم زمین میخوره ولی خیلی نگرانم شما بچتون رو بردید دکتر ؟

سلام عزیزم دخترمنم ۱۵ماهشه هرازگاهی تو پاهاش کبودی های کوچیک میبینم جای دیگه بدنش ندیدم خداروشکر خیل ...

بله گلم من بردم آزمایش خداروهزاربارشکرمسکلی نداشت دکترشم گفت کبودی مربوط به پلاکت اینجوری نیس مثل عدس ریز مایل به قرمز

بله گلم من بردم آزمایش خداروهزاربارشکرمسکلی نداشت دکترشم گفت کبودی مربوط به پلاکت اینجوری نیس مثل عد ...

دخترم فقط پاهاش میبینم کوچیکن سبز رنگ بعدا رو به قهوه‌ای میشه 

دخترم فقط پاهاش میبینم کوچیکن سبز رنگ بعدا رو به قهوه‌ای میشه 

نگران نباش احتمال زیادهمون میکوبه درودیوار

پسر من کم خونی مینور هم داره ،،، از یک سالگیش تا  الان همش بردمش دکتر از این دکتر به اون دکتر ب ...

عزیزم بچت پلاکتش پایین بود از این دونه های قرمزم میزد ؟صورتم دخترم دونه های قرمز میزنه نگرانم

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله

خواهر شوهر من کم بود شدید پلاکت خون داشت که درمان نمیشد ولی با معرفی یکی از دکترای طب سنتی بنام دکتر میر حسین کاظمی توسط دوستانمون خوشبختانه الان یک ساله که مشکلش حل شد شماره دکترم براتون میگذارم

09367461816