2777
2789
عنوان

یه مبحث متفاوت

304 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خیلی از مشکل مادر شوهر وخواهرشوهر باعروس شنیدیم وتجربه کردیم.حالا کیا با خانواده خودشون

مشکل دارن.منکه خانوادم کاری بام کردن که هیچ مادرشوهر یاخواهرشوهری باعروس نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم خیلی اذیتم کرده و الان هم قطع رابطه هستیم

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

همیشه شوهرم بهشون میرسید هواشونو داشت توهمه مشکلاتشون پشتشون بود برای برادرام همه خونه ساخت چون میگفت منکه خانوادم خوب نیستن حداقل توکه خانوادت خوبن بااین کارا پشت خودمون و بچمون هستن.الان نمیتونم باشوهرم درمیون بزارم ولی دارم سکته میزنم

بچم کوچیکه وقتی بترسه تشنج میکنه.چون هنوز توخونه پیشش دعوا نکردیم اصلا باصدای بلند پیشش حرف نزدیم.امروز رفتم خونه پدری.داداشم داشت بلندبلند دعوا میکرد من بهش تذکر دادم که بچم مریضه میترسه دچارحمله میشه.اما باکمال پر رویی ازخونه بیرونم کرد.گفت اگه ناراحتی دیگه نیا

نمیتونم بهش فکر کنم یا فکر نکنم.نمیتونم باکسی درمیون بزارم.فکرش مثل خوره به جونم افتاده.

خب عزیزم به غیرتش برخورده.بالحن آروم ازش خواستی آروم صحبت کنه؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچم بغلم بود باچاقو حمله کرد طرفم.همه گرفتنش ولی آروم نمیشد باپای برهنه بخاطربچم دویدم توکوچه وایسادم یه چادر ویه جفت دمپایی ازهمسایمون گرفتم واومدم خونمون.کیف ولباسام و شیرخشک وشیشه و..همه وسایلم موند اونجا