الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرگز کسی این کارو بامن نکرد این رفتارو بامن نکرد.خانواده شوهرم با شوهرم مشکل دارن اماهرگز به من بی احترامی نکردن چون هیچوقت حرفی نزدم یاکاری نکردم که برخورد بدی باهام داشته باشن
منم از خانواده خودم بیشتر ناراحتی کشیدم ودارم تا خانواده شوهرم ...خانواده شوهرم اوایل ازدواجم بد بودن اما الان سالهاست که خداروشکر کاری بهمون ندارن ...الان دیگه خانواده خودم رو اعصابمم بیشتر فکر وناراحتی اعصابم از دست مامان وخواهر وبرادرمه حرف ورفتارهاشون خستم کرده
الان دیگه نمیخواد بترسی عزیزم.اون موقع هم وسط دعوا بوده و عصبانی بود شایدم چیزی مصرف کرده بوده که اونطوری برخورد کرده.فعلام به شوهرت چیزی نگو.یا خواستی بگی اینطوری تعریف نکن.بگو عصبانی بود.حالش خوب نبود.هرچی باشه بهرحال خانوادتن.بزار حرمتها حفظ بشه
هزار تیر حادثه، کمین گرفته در کمان ولی اگر نخواهد او، یکی رها نمی شود