2777
2789
عنوان

بیاید بگید چطور شوهرمو سوپرایز کنم

1354 بازدید | 16 پست

خانومای گلم سلام سلااااام

عزیزای دل من جونم براتون بگه یه هفته دیگه تولد شوهرم 

تو خونه دیگه سوپرایز نمیشه میخوام ببرمش کافی شاپ(یعنی همکارش ببرتش) کلا هم ۱۰ نفریم 

یه کافی شاپ خوب تو تهران بهم معرفی کنید (زیاد هزینه نداشته باشه ی کافه تو الهیه دیدم فقط ۶۰۰ میگیرن دکور تولد میزنن و ۱۰ تومان نفری ورودی)

بعد کلی ایده خوجل بدید این عشق جان رو سوپرایز کنم 

الهی یک در دنیا صد در اخرت سوپرایز شید😂

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

ميخواى ٦٠٠ بدى برات دكور تولد بزنن؟؟

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخواى ٦٠٠ بدى برات دكور تولد بزنن؟؟

نه دیگه میگم اونجا گرون بود 😣😣😣😣 نمیخوام اونجوری باشه

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
میتونید با بردنش به بهشت سوپرایزش کنید

وووووی نه اونجا حوری موری زیاده با خودم بعد ۱۲۰ سال باهم میریم😂

ببرشون كوهى دشتى دمنى پاركى اونجا تولد بگير 

دو تا زير انداز بنداز خودتم درختا رو تزيين كن عصرونه هم ببر كلى كيفش بيشتر از كافه اس 

من امتحان كردم بيشتر بهشون خوش ميگذره هم مهمونا احساس راحتى ميكنن خنده و حرفا بلنده تو كافه نميشه بقيه ميزا رو اذيت كرد براى تولد خودت

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
براش جوراب بخر بذار تو قاب ایفون😂😂😂 سورپرایز میشه شوخی کردم به نظرم یه کادو خوب بگیری بهت ...

اخه همسرم خیلی شلوغ و شیطون 

میدونم دوستاش رو دعوت کنم خیلی خیلی بهش خوش میگذره  میخوام بهش خوش بگذره

ببرشون كوهى دشتى دمنى پاركى اونجا تولد بگير  دو تا زير انداز بنداز خودتم درختا رو تزيين كن عصر ...

وووی چ خوب یکم از تجربیاتتون میگید؟

پارك جمشيديه يا اب و اتش 

دربند 

عصرونه رو خودت درست و خوراكى 

باهمه هم مثلا ساعت ٥ قرار بذار بيان جلو ورودى پارك 

خودت زودتر برو يه جاى سايه خفن خوشگل پيدا كن 

اخه همسرم خیلی شلوغ و شیطون  میدونم دوستاش رو دعوت کنم خیلی خیلی بهش خوش میگذره  میخوام ب ...

خب پس اگه اینجوریه یه تولد شلوغ براش بگیر مثلا به جای اینکه ۶۰۰ بدی واسه دکور یه جای معمولی ترو انتخاب کن در عوض مهمون بیشتر دعوت کن

اخه همسرم خیلی شلوغ و شیطون  میدونم دوستاش رو دعوت کنم خیلی خیلی بهش خوش میگذره  میخوام ب ...

همون ديگه براى همچين همسر شلوغى كافه و رستوران خوب نيس 

كادو هم ادكلن بگير بده به قناد بگو بذارتش وسط كيك خودشون ميدونن چيكار كنن 

كلى سورپرايز ميشه 

پارك جمشيديه يا اب و اتش  دربند  عصرونه رو خودت درست و خوراكى  باهمه هم مثلا ساعت ...

اینم عالیه آب و اتش رو دوست داره😍😍😍

خب پس اگه اینجوریه یه تولد شلوغ براش بگیر مثلا به جای اینکه ۶۰۰ بدی واسه دکور یه جای معمولی ترو انتخ ...

واقعا ۶۰۰ ک نمیدادم واسه دو تا دکور😣😣 ولی راست میگید

همون ديگه براى همچين همسر شلوغى كافه و رستوران خوب نيس  كادو هم ادكلن بگير بده به قناد بگو بذا ...

خب ی سوال من تا الان فقط از تو کلیپهای اینستا دیدم همچین حرکتی رو 

کادو اسیب نمیبینه ؟کیک کثیف نمیشه؟