2777
2789
عنوان

آیا میدانید!

102 بازدید | 9 پست

❓آیا می دانید، مدت زمان تجزیه هر یک از زباله هایی که در محیط رها می کنیم چقدر است؟

🍏پسماندهای مواد غذایی: یک ماه

پاکت های بسته بندی آبمیوه: ٣ ماه

سیگار:١٢ سال😳

آدامس:حداق ٦٠ سال

پاکت چیپس:٨٠ سال😲

کیسه های پلاستیکی : حداقل ١٠٠ سال😨

بطری پلاستیکی: ٢٠٠ سال😰

قوطی های آلومینیومی نوشیدنی ها:٥٠٠ سال😣

♻️«شهروندان عزیز، تفکیک از مبدا» را جدی بگیرید.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تا یه حدی میتونیم رعایت کنیم مثلا قوطی آبمیوه و بسته چیپسو ما چیکارش کنیم؟؟!!

تو محیط ننداز

بنداز تو سطل زباله

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تو محیط ننداز بنداز تو سطل زباله

من منظورم اینه کلا واسه بسته بندی ها کارخونه ها جایگزین بهتری رو بذارن😁

چون گفتی ۵۰۰ سال طول میکشه تا برگرده به محیط و تجزیه بشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
من منظورم اینه کلا واسه بسته بندی ها کارخونه ها جایگزین بهتری رو بذارن😁 چون گفتی ۵۰۰ سال طول میکشه ...

خو اونا رو بازیافت میکنن .بهتره تو خونه هم کاغذ و پلاستیک رو تفکیک کنی و تحویل مراکز بازیافت بدی.

البته بعضی از چیپس ها هم هستن که بسته بندیشون کاغذ هست

خو اونا رو بازیافت میکنن .بهتره تو خونه هم کاغذ و پلاستیک رو تفکیک کنی و تحویل مراکز بازیافت بدی. ...

هر روز که نمیشه رفت مراکز بازیافت

ولی در کل من کاغذهارو میدم به مراکز بازیافت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
هر روز که نمیشه رفت مراکز بازیافت ولی در کل من کاغذهارو میدم به مراکز بازیافت

3ماهی یکبارم بری کافیه

من مامانم کیسه هایی که بطری پلاستیکی یا کاغذ توش هست رو میذاره رو بالکن به اندازه یه صندوق عقب ماشین که میشه بابام میبره بازیافت