2777
2789
عنوان

مترجم ها یه لحظه بیان لطفا

96 بازدید | 9 پست

دوستان میخواستم ببینم هر صفحه ترجمه الان قیمتش چنده ؟دستمزدش نسبت به کارش  خوبه یا نمی ارزه؟

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر از این باشه نمی ارزه.

من قبلا انجام میدادم خیلی قیمتش کم بود چشمام اذیت میشد  دیشب یکی از دوستام 27 صفحه داده براش ترجمه کنن شده 500 تومن منم وسوسه شدم دوباره شروع کنم

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
بله البته مشتری خوب کمه. اکثرا میدن کافی نت که ارزون دربیاد. من ترجمه هام با کیفیت بالاست و پولی ک ...

کافی نت که همه رو میزنه گوگل.ببخشید یه سوال دیگه مشتری هارو چه جوری پیدا میکننین؟آکهی چاپ میکنین؟