2777
2789

سلام دوستان

خواهرم بیست سالشه یه خواستگار داره که اونا هم همسایه قبلیمون هستن خیلی خانواده خوب اروم هستن دو تا داداش هستن پسر تحصیل کرده شغلش هم مسئول یه فروشگاهی هست 

دیروز مامانش زنگ زده مامانم برگشته گفته دخترم انقد موقعیت های خوب داشت  گوش نداد نرفت الان منم باهاش لج کردم هیچ ربطی به من نداره خودش میدونه  هواستگارش کارمند بانک  هرچقد من خاله هاش گفتیم قبول نکرد نرفت الان منم هیچ کاری باهاش تدارم 

حتی اصلا به پدرم هم نگفته که زنگ زدن واسه خواستگاری خواهرمم یکم خوشش میاد از این ها، ولی مامانم اینجوری کرده خیلی خحالت زده شدیم بتظروتون چیکار کنیم 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم اگه الان بخوان دوباره زنگ بزنن مامانم از این بدتر برخورد کنه باهاشون 

خودت و خواهرت محکم جلوش وایسین، بهش بگو که همه چیز پول نیست ندیده و نشناخته جو سازی نکن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
20 سالشه سنی نداره...موقعیت های خیلی بهتری براش پیش میاد...مامانتون احتمالا چیزی می دونسته که نخواست ...

درسته ولی محل زندگی ما میگن تا 20 باید ازدواج کنه الان به بیچاره خواهرم میگن ترشیده 

خود مادرمم از این بدتر میکنه پیش همه چی به خواهرم میگه باعث میشه بقیه هم بهش متلک بندازن 

چند ماه قبل که همسایه بودن راحت رفت امد داشتن خواهرم کمک مادر اون پسره کرده بود 

میگم اگه بدش میومد هیچ موقع اجازه نمیداد  رفت امد کنن چون یه کوچلو میدونست اینا از خواهرم هوششون میاد

اين مامانايي كه اينجوري ميگن معمولا واقعيتو نميگن و كلاس الكي ميذارن نه؟

منم همینو میگم اخه جاش نبوده ک بگه دخترم انقد موقعیت خوب داشت 

عین مامان من  اجازه داده خاله هام به خواهرم بگن ترشیده

خیلی بده😑

یعنی چی اخه  

عمه ی من بیستو هشت ازدواج کرد الان بهترین زندگی رو داره

بعدشم  بخاطر اینکه بهمون نگن ترشبدع باید بزور با اون کسی که دوسش ندازیم ازدواج کنین 

بابا بیخیالللل

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
😓 مامان من از الان هی بم میگه برووووووو  برووووو  

متاسفااانه مامان منم اصرار به ازدواجم داشت..تازه من تحصیلکرده بودم وشاغل..یعنی مستقل بودم..یبارگفتم خداروشکر کن شوهرم خوبه وگرنه...😐تازه تک دخترم و یدونه برادردارم که ایران نیست..هرکی میدید فکرمیکرد ۷تا بچه ایم توخونه..سن ۲۴ازدواج کردم..به همه میگفت که به من بگن ازدواج کن..وای اعصابم خوردشد..بخدا قیافم هم خیلی خوبه..یعنی با روح وروانم بازی میکرد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم