2777
2789
عنوان

بعضی شبا اینقد نحسه تمومی نداره

357 بازدید | 40 پست

چقد خوبه ماها همدیگرو نمیشناسیم . راحت درد و دل میکنیم .امشب پدرشوهر م اینا رو دعوت کرده بودم شام پسرم پشت سرشون گریه کرد بچمو برداشت برد گفت ببرم میارم نیاورد برده خونشون اینقد گریه کردما خیلی اذیتم کرده خیلی الان یه کم خدا کمک کرد آروم شدم هیچوقت بهش بی احترامی نکردم امشب زنگ زدم گوشیش در دسترس نبود زنگ زدم برادر شوهرم گفت خوابیده . گفتم بهش بگو خیلی ناراحت شدم بچمو بردی بگو بچه بد عادت میشه بچه ها دلم بدجور شکسته

دخترعموی من پشت سربابام گریه میکنه همیشه با خودش میاره خونمونم میخوابه . عیبی نداره که بابابزرگش بوده دوسش داره

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار ببرنش بد عادت میشه ولی چن بار پشت سر کسی گریه کنه میفهمه هر کی میاد باید بره و اون باید خونه بمونه دفعه بعد نذار بره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

حالا این که عیب نداره 

و چیز بدی نیست 

بچه خواسته بره 

رفته 

حتما نمیخواسته برگرده اونا هم نیاوردنش 

بعدم خونه پدر بزرگشه 

جای بدی که نرفته 

تو مدیریت کن 

یه وقتایی نیازه بچس 

خدايا آن ده ,كه آن به

برادر زاده منم همینجوریه انقد بدعادت شده الان ک اصلا پدرو مادرشو نمیخواد کلا وابسته پدربزرگشه حاضره پیش پدربزرگش تنها بمونه ولی با پدرومادرش نره خونه خودشون خیلی کار بدیه نزار واسش عادت بشه سعی کن وابستگیش بیشتر از هرکسی ب خودت باشه والا اینجورس خیلی سخت میگذره

حالا بچه منم برعکسه . با مادرشوهرم نرفت بیرون دیدم تو پله گریه میکنه  

صدام زد فرزانه بیا ببر تحفه تو

واقعا ناراحت شدم از کلمه تحفه. رفتم بچه رو بگیرم تو روش نگاه نکردم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من