چطور وقتایی که کار دارید یا جایی میخوایین برین که جای بچه نیست
گذاشتنش خونه مادر بزرگا ایرادی نداره
اینجور مواقع میشه بد عادت و بداموزی و دل شکستن
شگفتاااااااا
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من اصلا بچمو جایی نمیذارم اصلا اخه هنوز خیلی کوچیکه
در کل
فقط شما رو نگفتم
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
کار پدرشوهرتون درست نبود ...شما هم یا باشوهرتون میرفتین اونجا میخوابیدین بخاطر بچه و بهشون میفهموندی بچه رو تنها نمیفرستی جایی و یا شوهرتو متقاعد میکردی برین بچه رو بیارین ...بنظر من حق داری ناراحت باشی ...تو این دوره زمونه همه جا آموزش میدن بچه تونو مواظب باشید و ....دیگه نزار کسی ازت جداش کنه بچتو وابسته کن بخودت که بی تو جایی نمونه..الانم سعی کن بخوابی اونا بالاخره نوشونه خوابوندنش اما نزار تکرار بشه