2777
2789
عنوان

بعضی شبا اینقد نحسه تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 40 پست

وا مگه چه عیبی داره خونه پدر بزرگش رفته 

چطور وقتایی که کار دارید یا جایی میخوایین برین که جای بچه نیست

گذاشتنش خونه مادر بزرگا ایرادی نداره 

اینجور مواقع میشه بد عادت و بداموزی و دل شکستن

شگفتاااااااا

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر زاده منم همینجوریه انقد بدعادت شده الان ک اصلا پدرو مادرشو نمیخواد کلا وابسته پدربزرگشه حاضره ...

پسرم عادت داره نصف شب از خواب بیدار میشه با صدای من میخوابه الانم تو ماشین خوابش برده بردنش خونشون میدونم شب بیدار میشه پدرشوهرم خیلی اذیتم کرده خیلی

نه من اصلا بچمو جایی نمیذارم اصلا اخه هنوز خیلی کوچیکه

در کل 

فقط شما رو نگفتم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

کار پدرشوهرتون درست نبود ...شما هم یا باشوهرتون میرفتین اونجا میخوابیدین بخاطر بچه و بهشون میفهموندی بچه رو تنها نمیفرستی جایی و یا شوهرتو متقاعد میکردی برین بچه رو بیارین ...بنظر من حق داری ناراحت باشی ...تو این دوره زمونه همه جا آموزش میدن بچه تونو مواظب باشید و ....دیگه نزار کسی ازت جداش کنه بچتو وابسته کن بخودت که بی تو جایی نمونه..الانم سعی کن بخوابی اونا بالاخره نوشونه خوابوندنش اما نزار تکرار بشه 

کار پدرشوهرتون درست نبود ...شما هم یا باشوهرتون میرفتین اونجا میخوابیدین بخاطر بچه و بهشون میفهموندی ...

حیلی به شوهرم گفتم بریم پیشش یه کم بد اخلاقه خوابیده الان

هی امشب برای شوهرم جشن گرفته بودم کیک درست کردم پیش همه داد زد سرم گفت حتما باید برینم بهت آدم بشی&n ...

پس کلن شب جالبی نبوده ایشالا فردا روز خوبیه برات نگران نباش سعی کن به چیزای بد فکر نکنی 

پس کلن شب جالبی نبوده ایشالا فردا روز خوبیه برات نگران نباش سعی کن به چیزای بد فکر نکنی 

به حرفای شوهرم عادت دارم کلا خودم و میزنم به بیخیالی ولی پسرم نتونستم نادیده بگیرم