2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم 😳دوری چه سخته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6770 بازدید | 103 پست
چه اصراری داری بگی همه مردا خائنن شاید دورو بره شما اینطور باشه دلیل نمیشه که همه اینجوری باشن 

نمیدونم خسته م خسته از دنیا و اداماش خسته م...

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت چی بگم دو سال ازم دوره ☹☹☹☹تازه نامزدیم مثلا ☹😉😉 خیلی سخته ، درکت میکنم  ولی برات ...

دوری از فضای خونه خودمم بی تاثیر نیس

نمیزاره تنها بمونم خونه 

میگه پیش مامان و بابات خیالم راحتتزه

حالا باز جای شکرش باقیه مثل بعضی مردا گیر نداده خونه مادرش  بمونم

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
دیه نداشتیم پدر بی شرفشم براش سند نذاشت بعد انتظار داشت من خونه ما ببرم پیششون کلا 75روز براش بریدن ...

اشکال نداره 

اینم می گذره 

آدم تو این مواقع دوست و دشمن رو می شناسه 

گناه داره شوهرت 

قطعا خیلی سخته براس 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خوش به حالتون که شوهرتون نباشه دلتون تنگ میشه😯😯😯ولی استارتر من جای شما باشم خونه خودم میمونم راحت تره آدم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
چرا...دیه روهم بیمه میده مشکلی نداریم...ولی براش زندان هم نوشتن    

چقد زندان نوشتن مگه؟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
البته زندگیمون بدون مشکل نیس  دعوا هم دازیم  گاهی قهز هم داشتیم  اما حتی تو حالت ق ...

من همسرم جایی نرفته دعواهم نکردیم حدودیک ماهه شبهاجدامیخوابیم عادت کردیم به کنارهم نبودن

اون پذیرایی میخوابه منواتاق خابمون اون سرمادوست داره من گرما بخاطراون هرکدوم جدامیخوابیم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من همسرم جایی نرفته دعواهم نکردیم حدودیک ماهه شبهاجدامیخوابیم عادت کردیم به کنارهم نبودن اون پذی ...

یعنی رابطه هم ندارین؟

اشکال نداره  اینم می گذره  آدم تو این مواقع دوست و دشمن رو می شناسه  گناه داره شوه ...

خیلی هر دفه زنگ میزنه گریه میکنه .کاش اقلا زود به زود زنگ میزد اوایل 20روز میشد زنگ نمیزد تازگیا هفته ای ی بار