2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم 😳دوری چه سخته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6769 بازدید | 103 پست
کلاهمسرم خیلی اهل رابطه نیست ولی خوب موقع اون کارمون 🙈مییادوبعددوباره جدامیخوابیم مثل همین الان&nbs ...

از کجا میدونی خیانت نمیکنه

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
اصلا اين حرفاتون رو قبول ندارم، البته در اينكه خيلي از مردا اينجوري هستن شكي نيست، ولي درست نيست انق ...

وااای اره این خرف خیلی زیاد میشنوه ادم دلسرد میسه نسبت به زندگیش و شکاک من که یه مدت داعان بودم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودت یه برنامه اساسی بنویس اززندگیت لذت ببر

میدونم دلتنگی ولی اینکه بشینی غصه بخوری خیلی بی فایدست

ورزش کن زبان بخون کتاب خودشناسی بخون  به خدا نزدیکتر شو یا یه کار هنری یادبگیر کلی کاار هست ک بکنی و ذهنت ازاون مساله دوربشه

ای بابا  همه رو خیانت کار می بینی شما😕😕

اره چون خیانت دیدم😭😭😭دلم شکسته حالم بده 😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
چقدر فکرت خرابه چه اصراری داری به خیانت

ایشالا که ذهن شما همیشه پاک بمونه مث طرز فکر من نشه  

از کجا میدونی خیانت نمیکنه

وای اصلا اصلااهلش نیست خیلی ادم مقیدبه آبرو وآدم ساده ای هستش بخداباچشمم ببینم بازباورنمیکنم شایدبه خودم شک کنم ولی به اون اصلا

درضمن دکترکه میریم برانازائی بهش گفتم گفت هم خیلی ضعیفه خودشم همش سردی میخوره بخصوص ماست روزی یه ماست کامل بخاطرگرماوعطشش

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

وای من یه شب دورباشم میمیرم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
اره ایمو دارم و حرف هم میزنیم اما بقول دوستمون جای حضور زنده رو نمیده حضورشو تو خونه که احساس نمیکنی ...

آره گلم سخته تحمل دوری من خودم ۳ روز از شوهرم دور بودم داشتم میمردم.اما جز صبر کاری از دستت بر نمیاد.امیدوارم زود بگذره برات

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
پیرزن  ک میگی چند سالش بوده  عابر پیاده بوده  دلیل تصادف چی بوده

آره عابر پیاده بوده..توخیابون میرفته نون بگیره..هفتاد سالش بود ...

شوهرمم حواسش نبوده درضمن چراغ هم نبوده پیرزنه هم چادرسیاه زده بوده...

علت تصادف هم شده قتل غیرعمد و بی احتیاطی در رانندگی

بعد از جدایی یکسری افکار منفی میاد سراغمون و حالمون رو بد می کنه ولی باید حلش کرد. منم روزای سختی داشتم ولی دوام آوردم عزیزم. 

روزای سخت موندنی نیست و فقط باید از تجربیات تلخ گذشته عبور کرد.

یک مطلبی برات گذاشتم پایین دوست داشتی ببین.

رهایی از خاطرات