2777
2789
عنوان

بچه ها برای لباسم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 42 پست
۲۰ تومن 😲😲😲😲😲😲 کجایین ☹☹☹ اینجا ک اینو ۳۰۰ تا ۴۰۰ میگیرن میدوزن 😭😭😭

هم ۲۰ تومن منطقی نیست هم ۳۰۰ چهارصد!!!!!! 

من خودم خیاطی بلدم. مگه چیه این لباس ۳۰۰ یا ۴۰۰ دستمزد ؟! اون وقت شما هم میدین ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ۲۰ تومن منطقی نیست هم ۳۰۰ چهارصد!!!!!!  من خودم خیاطی بلدم. مگه چیه این لباس ۳۰۰ یا ۴۰۰ دست ...

والا راست میگم بلوز و شلوار خونگی هر طرحی که بهش دادم رو هم پونزده تومن میگیره

هم ۲۰ تومن منطقی نیست هم ۳۰۰ چهارصد!!!!!!  من خودم خیاطی بلدم. مگه چیه این لباس ۳۰۰ یا ۴۰۰ دست ...

راست میگه ۲۰تومنم منطقی نیس خیاطی خیلی سخته الان من خودم وقتی خیاطی میکنم گردنم وطرف راست کمرم دردمیگیره خیلی فشارداره

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
والا راست میگم بلوز و شلوار خونگی هر طرحی که بهش دادم رو هم پونزده تومن میگیره

نمی گم دروغ میگی که خواهر. منظورم اینه دازه کم میگیره . چرا حق اصلیش  رو نمیگیره ؟دور از جون ، حماقته.

ولی ۴۰۰ تومن هم کلاه گذاشتن و دور از جون پدرسوختگی هست !!! اونم داره زیاد میگیره

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نمی گم دروغ میگی که خواهر. منظورم اینه دازه کم میگیره . چرا حق اصلیش  رو نمیگیره ؟دور از جون ، ...

خودش همیشه میگه خدا پیغمبری میگیرم چشماش هم ضعیف شده بعضی وقتا که چندتا پارچه میبرم پیشش خجالت میکشم اخه همش یه نفره،گمونم الان سیصد تا لباس از نواع و اقسام پیششه،خدا صبرش بده

راست میگه ۲۰تومنم منطقی نیس خیاطی خیلی سخته الان من خودم وقتی خیاطی میکنم گردنم وطرف راست کمرم دردمی ...

من که هرچی بگم باور نمیکنید،یه تونیک عروسکی و یه بلوز و شلوار مدل دار و دوتا مانتو و یه بلوز پیشش دوختم شد ۷۸ تومن

من که هرچی بگم باور نمیکنید،یه تونیک عروسکی و یه بلوز و شلوار مدل دار و دوتا مانتو و یه بلوز پیشش دو ...

نه باورمیکنم عزیزم...زن عمومن یه خیاط داره پیرن میدوزه براش۵هزار😐

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

تو رو خدا جای منم لباس بدوز .ی مانتو ساده بدون هیچ مدلی دادم بدوزن خرابش کرده بماند 100 تومن هم پول دوخت دادم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
وای چقد بی انصاف،تهرانی؟

نه عزیزم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا