2777
2789
عنوان

لباس بارداری شیک اصفهان

23250 بازدید | 49 پست

اصفهانی های عزیز سلام

من برای بارداری لباس خنک نخی و شیک میخوام مجتمع پارک رفتم نخی نداشت زیاد، کجارو پیشنهاد میدین دیگه؟

مامانم همش میگن بیا پارچه بخریم بدیم بدوزن قشنگ تر میشه!

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

منم گشتم نبود همش ازين نخي كودريا كه يبار ميشوري نصف ميشه تازه خوشگل هم نيستن من پارچه خريدم دادم بدوزه واسه ماه ديگم امادس😍

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شلوار نخی ورسمی هم همینطور ...از کجا بگیریم همشهریا

وای آره نخی و خنک.با این شلوارای لی و لگ که آدم راحت نیست،ضمنا هوا هم نمیخوره!!!! آدم عفونت میگیره خدایی نکرده

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

خیابون فلسطین پوشاک مامانی لباسای قشنگی داشت.البته یه مقدار قیمتاش بالا بود

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
منم گشتم نبود همش ازين نخي كودريا كه يبار ميشوري نصف ميشه تازه خوشگل هم نيستن من پارچه خريدم دادم بد ...

آره کودری ها هستن فقط

منظورت لباس واسه منزله یا مانتو ؟؟  شلوار نخی که گیر نیاوردم کشی خریدم لباسم واسه منزل نخی خری ...

مانتو میخوام گلم یا تونیک

شلوار نخی ورسمی هم همینطور ...از کجا بگیریم همشهریا

پوشاک مامانی تو فلسطین شلوار داشت.یه سر بزنین

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
خیابون فلسطین پوشاک مامانی لباسای قشنگی داشت.البته یه مقدار قیمتاش بالا بود

من پا به ماه رو رفتم که خنک نداشت،اصلا فکر نمیکنن زن باردار این هوا چطوری این لباسارو بپوشه؟؟؟

ممنون میرم سر میزنم اونجا

پوشاک مامانی تو فلسطین شلوار داشت.یه سر بزنین

شلوار نخی هم داشت؟