2777
2789
عنوان

خط دوم بی بی چک به جای عمودی افقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 15127 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزه شونزدهم پریم دوره هام همیشه منظمن اکثرل سی روزه چند روز پیش ترشح زیاد داشتم ب قدری ک حس میکردم انگار پریود شدم اون موقع اقدام کردم احتمال هست باردار شم؟،در صورتی ک ماههای قبل انگار اصلا ترشح تخمک گزاری نداشتم

من روزه شونزدهم پریم دوره هام همیشه منظمن اکثرل سی روزه چند روز پیش ترشح زیاد داشتم ب قدری ک حس میکر ...

احتمال داره عزیزم چون موقع تخمک گذاریت بوده ولی خوب عوامل دیگه ای هم تاثیر داره 

در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
برا من کج شد شما باردار بودین🤭

من خیلی مشکوک بودم به بارداری چون زیادعلایم داشتم اما روز 41 پریود شدم پریودمم برخلاف گذشته اصلاااا لخته نداشت خلاصه نفهمیدم باردار بودم یانه ولی پریودم اومد حدس میزنم شاید نطفه لقاح شده ضعیف بوده که اینجوری شد. تروخدا شما حتما بهم خبربدین که باردار هستین یانه؟ روز چند سیکل هستین؟ کی میتونین بهم خبربدین؟ من انلاینم همیشه

من خیلی مشکوک بودم به بارداری چون زیادعلایم داشتم اما روز 41 پریود شدم پریودمم برخلاف گذشته اصلاااا ...

فردا بهتون خبر میدم منم نمیدونم هستم یا نه من باید پنجم پری میشدم ک نشدم. 

شب بیبی زدم اینجور شد 

بیبی چک ک خطش کج بود اشتباه مثبت کاذب شده، امروز ی تست دیگه زدم منفی بود 

سابقه اینو داشتی که عقب بندازی؟ نامنظمی؟ کج چجوری بود مال همون خط زیر T فقط یه ذره اخر خط کج شد تا وسط ها صاف بود مال تو هم همینجوری بود؟؟ چندماه اقدام هستی؟ 

سلام من دراقدامم علاعم هم دارم زیرشکمم نافم مسوزه پهلوسمت چپم دردمکنه شکمم سنگین شده ب نظرتون باردارم یانع؟ ۴روزمانده به پریودی تست زدم خط منفی اومد نیم ساعت بعد دیدم یه خط کجم بغلش افتادع مثبت یامنفی؟