2777
2789
عنوان

آترینای بنده خدا

791 بازدید | 62 پست

چرا موفقیت یه نفر رو کوفتش میکنید؟

به بهانه پولدار بودنش؟ خب اگر تلاش خودش نبود پول پدرش هیچ کاری نمی‌کرد 

به بهونه ژن خوب؟ خب هوش داره که داره خدا بهش چنین نعمتی رو داده این بچه هم استفاده کرده 

اینهمه آقا زاده و بچه پولدار تن پرور و تنبل تو کشور داریم 

میتونست مثل اونا از جیب پدر تغذیه کنه و برای آینده کاری نکنه

میتونست تلاش آنچنانی نکنه و بره دانشگاه آزاد 

چطور وقتی یکی از بچه ها با وضع مالی سطح پایین و هوش متوسط و تلاش فراوان میشه رتبه برتر صدای کسی در نمیاد؟ چرا از اینا الگو نمیگیرید؟ چرا همه جا رو پر نمیکنید با این حرف که میشه از زندگی معمولی به بهترین ها رسید 

ولی وقتی یکی با این امکانات به جایی میرسه یادتون میقته شکست ها و ناکامی هاتون رو توجیه کنید بگید چون مثل اون نبودیم نشد 

شما با رتبه سه رقمی هم میتونی بری بهترین دانشگاه 

تلاش کن برس به همون، تک رقمی پیش کش 

ولی برای ضعف ها و شکست هات یکی دیگه رو تخریب نکن 

نوش جونش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بنده خداااا. دلم کبابه واسش...فک میکنی اون حرف مردم الان به کتفشه؟؟ نه جانم الان در حال جشن گرفتن تو یه کشور دیگس احتمالا..دلت برا خودم و خودت بسوزه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

فکر کنم اینا همشون دوم شدن ناراحتن اون اول شده😂😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه بابا. 

به خاطر این چیزا نیست 

پارسال رتبه ۱ بنده خدا رو به خاطر چهره اش می کوبیدن 

امسال دیدن رتبه ۱ پولدار داره دوباره می کوبن.

در کل عقیده بر اینه که چرا اون رتبه ۱ شده؟ چرا فلانی که فامیل من بود نشه؟😂

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

چرا تیم المپیاد نجوم ک تو دنیا اول شدن رو بولد نکردین؟

این کیه بابا دیوونمون کردین

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

تا بود مبینا

الان آترینا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷