2777
2789
عنوان

شماهایی که بچه هاتون الرژی به

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
یعنی هنوز حساسیتش خوب نشده ؟ معمولا بعده ۲ سال برطرف میشه تازگی ها تست کردی ؟

بله یکسالگی ازمایش رست داد مشخص شد به چیاس چندماه پیش تست کردم حساسیت نشون داد اینسری دکترش آزمایش الکس نوشته امروز ببرم واکسن انفولانزا بزنه چندروز دیگه ببرم ازمایش الکس

خدایا پناهم باش
ازمایش رست نداد؟بچه من یکسالگی داد مشخص شد به چیاس

بدونی من چقدر بچه رو دکتر بردم نمی دونم چرا ازمایش الرزی نمی نوشتن. اخرش پیش یه دکتر بردم اونم فقط ازمایش خون در مدفوع و یه ارمایش دیگه که الان یادم نیست نوشت،اونجا بود فهمیدم الرژی داره ولی دیگه ازمایشای دقیقتر ندارم ببینم الرژی به چی بود ،یه سری دارو براش نوشت بهتر شد بزرگتر هم که شد بهتر شد خدارو شکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله یکسالگی ازمایش رست داد مشخص شد به چیاس چندماه پیش تست کردم حساسیت نشون داد اینسری دکترش آزمایش ا ...

واکسن انفولانزارو دکترش اجازه داده بزنه ؟ 

مگه تو اون سن میزنن؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مربای کارخونه میشه داد چون خودم بلد نیستم درست کنم ؟

مربای کارخونه نگهدارنده داره ندید بهتره

توی اینستا هشتگ بزنید طرز تهیه مربا رو میاره،  کاری نداره اصلا

مرباهای کارخونه ای اسید سیتریک دارند 

هر چی طبیعی تر بهتر

واکسن انفولانزارو دکترش اجازه داده بزنه ؟ مگه تو اون سن میزنن؟

بله بالای ۶ ماه دکترش به همه بچه ها توصیه داره پارسال هم زد خیلی خداروشکر خوب بود الانم فصل زدنشه

خدایا پناهم باش
اره داشت

برای دختر منم نوشته عددش چند بود من هنوز نشده بگیرم چون پشت سر هم مریض شد انتی بیوتیک خورد دکتر گفت باید سه هفته بگذره  الانم داره انتی بیوتیک میخوره چندروز پیش اسهال استفراغ شد بهش سرم زدن گفت ویروسه 

خدایا پناهم باش
برای دختر منم نوشته عددش چند بود من هنوز نشده بگیرم چون پشت سر هم مریض شد انتی بیوتیک خورد دکتر گفت ...

75 بود زیاد نبود ولی دکتر گفت همینم نشونه الرژیه چون یکم التهاب داره. نرمالش رو زده بود ۵۰