2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😢😢😢😢😢

194 بازدید | 21 پست

تو هفته هشتم بارداریم لکه بینی داشتم عروسی رو نصفه گذاشتم اومدم خونه 

اونایی که تجربه دارن کمکم کنید این طبیعیه؟

دکترم گفت فردا برم معاینه کنه خیییییلی میترسم الان دیگه لکه بینی ندارم ولی یه ساعت پیش دوبار با دستمال پاک کردم مثل اوایل پریود بود 😢😢😢😢😢😢

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

گاهی وقتی هماتوم داری خارج میشه گاهی نه باقی میمونه و جذب میشه فعلا بهترین راه استراحت زیاده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استراحت مطلق کن ‌ منم اینجوری شدم خود به خود قطع شد . شنیدم وقتی بچه پسر باشه اینجوری میشه 

توروخدا دعام کنید از ترسم تمام بدنم میلرزه 

تا فردا برم دکتر رفتم اون دنیا و برگشتم

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
الان برم؟ خییییلی میترسم

عزیزم استراحت کن استرسم نداشته باش 

من هفته هفت قشنگ خونریزی کدم 

تا دو هفتم لکه بینی داشتم با شیافو استراحت مطلق تا اخر بارداری 

الان نینیم نه ماهشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خب اره برو بیمارستان  چک میکنن ضربان قلبشو  بعد بهت شیاف میدن

دیروز رفته بودم دکترم معاینه کرد ضربان قلبشو شنیدم امشب اینجوری شدم

طبیعیه فقط سونو واژینال انجام ندی

استراحت کن خوب میشی ،خواهرم سر هر سه تا بچه اش خونریزی داشت مخصوصا سر اولی ،حتی دکترش گفته بود داره سقط میشه ،ولی خواهرم اهمیت نداد آرامش خیلی خوبی داشت هیچی هم نشد

منم سر بچم لک بینی داشتم  شیاف پروژسترون گذاشتم خوب شد

فقط استراحت مطلق داشته باش

توروخدا دعام کنید از ترسم تمام بدنم میلرزه  تا فردا برم دکتر رفتم اون دنیا و برگشتم

الهی؛ گلم استرس ک خودش بدتره یه چای نبات بخور آروم بشی استراحت کن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
طبیعیه فقط سونو واژینال انجام ندی استراحت کن خوب میشی ،خواهرم سر هر سه تا بچه اش خونریزی داشت مخصوص ...

ممنون از دلداریت خواهرم خیلی اروم شدم