2777
2789
عنوان

اصفهانیای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست
خب دكتر خوب سرش شلوغه ديگه دكتري كه مطبش خلوته بايد شك كرد ولي من دو سه باري كه رفتم واقعا راضيم م ...

و اینکه چنتا چنتا میفرسن داخل اتاقش و اینکه بیشتر کاراش اعم از نسخه نوشتن و این چیزا رو ماماهاش انجام میدن

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘
نه عزیزم چون شنیدم وسط کاراش استراحت زیاد میره و مدل نوبت دهیش خوب نیست البته در این هم ک دکتر خوبی ...

عزیزم دکتر فرشته حقیقت خیلی دل گنده و بی خیاله.تو مطبش بیشتر وقتش به خوش و بش کردن با مریض میگذره.به جای اینکه رسیدگی پزشکی  کنه هی حرف بیخود و خاله زنک میزنه.

خواهر من رو داشت به کشتن میداد سر زایمانش.خدا به خوار و بچش رحم کرد.

بعد از گندی که زد از ترسش به من میگفت صدقه بدین.میگفت خودمم صدقه میدم.دلم میخواست بگم تو صدقه نمیخواد بدی کارتو خوب انجام میدادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه چنتا چنتا میفرسن داخل اتاقش و اینکه بیشتر کاراش اعم از نسخه نوشتن و این چیزا رو ماماهاش انجا ...

دكتر خوب همينه ديگه عزيزم ما تمام فاميلمون رفتن پيشش همه راضي بودن

حالا شمام خودت ميدوني ولي من پيش دكتراي اماتور نميرم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
عزیزم دکتر فرشته حقیقت خیلی دل گنده و بی خیاله.تو مطبش بیشتر وقتش به خوش و بش کردن با مریض میگذره.به ...

وابيييي خدا رحمشون كرد

ولي من اصلا نديدم خوش و بش كنه و حرف اضافه بزنه ولي واقعا خدا به خاهرت رحم كرد

از هر دكتري ببيني يسري راضي و يسري ناراضين

نه عزیزم چون شنیدم وسط کاراش استراحت زیاد میره و مدل نوبت دهیش خوب نیست البته در این هم ک دکتر خوبی ...

من شنيده هامو نميگم گلم ديده هامو ميگم

الان دكتر عراقي هم خيلييي معروفه و عالي ولي چنتا چنتا ميرن داخل دليل نميشه رسيدگي نكنه چون معروفه و عاليه سرش شلوغه ديروز دختر خالمه زايمان طبيعي كرد عاليييي بود و راضي

ولي باز هركي خودش ميدونه نميشه خيلي نظر داد