به چه روشی مرغ درست کردی؟
یه مقدار پیاز تفت بده و چنتا گوجه پوست بکن و بریز تو پیاز باهم تفت بخورن وقتی خوب تفت خورد و گوجه ها تقریبا له شدن توش آب بریز یه مقداری. بعد که جوش خورد مرغ ها رو بریز توش. هم یه غذای دیگه میشه هم فلفلش تو گوجه حل میشه و تنظیم میشه. اگه نمک و فلفلش کم بود از آب مرغ قبلی یه مقدار توش بریز. خیلی خوشمزه میشه. برای اینکه طعمش بهتر بشه میتونی دو تا سه تا بادمجون رو هم سرخ کنی بیست دقیقه مونده به اینکه غذا سرو بشه تو غذات بریزی تا باهم جوش بخوره و به خودش بره. محشره.
گوجه بادمجون شمالی😉