2777
2789
عنوان

چرا یه سری مالیات نمیدن

887 بازدید | 21 پست

تو همه جای دنیا بازیگران و فوتبالیست ها که بیشترین درآمد ها رو دارن مالیات بیشتری هم پرداخت میکنن چرا در ایران این طور نیست 

چرا سلبریتیها مالیات نمیدن؟

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا دیروز من ومامانم داشتیم حرف مالیات میزدیم. الان یه کارمند چقدر مالیات میده؟

کارمندا که از فیش حقوقیشون کسر میشه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

دکترا و آرایشگرا رو یادت رفته. اونا هم باید مالیات بدن.

همسر من آرایشگره و جواز کسب داره و مالیات میده 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ سلامتی خانوادمون و دل خوش و روزی حلال .امین 

هرکه پولش بیش زورش بیشتر!! فرقی هم نداره کی باشه.کلا تو ایران همه چی برعکسه.از مردم عادی میگیرن به گردن کلفتای محترم هیچ کاری ندارن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

ما توی محله ای که هستیم فقط همسر من جواز کسب داره و آرایشگاه مال خودشه و باید سالیانه مالیات بده ادن وقت یه عالمه ارایشگر اومده بدون جواز کسب و هیچی مالیاتم نمیدن و مستاجرن نرخشونم بیشتر از اتحادیه اس !

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ سلامتی خانوادمون و دل خوش و روزی حلال .امین 

اتفاقااگه آرایشگر عضواتحادیه باشه و جواز کسب و اماکن و ... داشته باشه هر سال مالیات براش میبرن 

عهد کردی ریشه دکترا رو بزنی ها😂😂😂 من تو تاپیک قبلت بودم اخرش چی شد چه دعوایی شدا😅

دکتر ها بیشترین درآمد رو دارن ولی مالیات نمیدن، دکتر زنان که میرفتم فقط پول نقد قبول میکرد زن حامله رو میفرستاد از عابر بانک پول نقد بگیره

یا چند وقت پیش رفته بودم دندان پزشکی تازه آشنامون بود منو با صورت ورم کرده فرستاد براش کارت به کارت بکنم