2777
2789
عنوان

اونا که سز شدین... 😥

230 بازدید | 18 پست

پنج ماهه زایمان کردم. سزارین. شکم و پهلوم تا یه حدی جمع شد . اما دیگه نمیشه. همه هی میگن چقد چاقی، چقد پهلو شکم داری و فلان...

تا جایی غذا میخورم میگن خب کمتر بخور که لاغر شی!! کوفتم میکنن غذا رو!

اعتماد ب نفسمو گرفتن.😞

اونایی که سز کردن بگن تا چند وقت بعدزایمان، شکم و پهلو آب میشه؟؟ 

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز خیلی زوده شیر بدی زودتر شکمت جمع میشه ...ولی خوب میشی نگران نباشششش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

ما اونروز رفتيم سالن اجتماعات بيمارستان دكترا اومدن صحبت كردن راجع به هر دو نوع زايمان،ميگفتن اينكه بعضيا ميگن در اثر آمپول بى حسى كمر درد گرفتيم اصلا صحت نداره از نظر علمى و اون خانوم اگه طبيعى هم زايمان ميكرد كمردرد رو داشت چون بدنش به باردارى اين واكنش رو نشون داده،همونطور كه خيليا بعد از زايمان طبيعى درد هاى مختلف دارن،راجع به شكم و پهلو هم باز ميگفت ربطى به نوع بيرون اومدن بچه نداره بستگى به فيزيك بدنى مادر داره

عزیزم ناراحت نشو. من البته از همون لحظه ای که آوردنم بخش فقط میگفتم شکمم رو محکم ببندین تا پنج ماه همش میبستم البته چون شیر میدادم و غذا هم میخوردم خیلی زیاد تا یکسال و دوماه فوق العاده چاق شده بودم ولی بعدش تا دو سالی که شیر دادم اینقدر داشتم لاغر میشدم که همه میگفتن وای چرا اینجوری شدی. البته الان که بچم تو چهارساله خیلی اندامم خوبه به اندازه ام خداروشکر.