2777
2789
عنوان

خانوما کیا با روش میکرو باردار شدن?

7419 بازدید | 42 پست

شوهرم قبلا واریکوسل داشته و عمل کرد و بعد از سه سال باردار شدم.الان دوباره بچه میخوایم ولی اسپرمای شوهرم ضعیفه سرعتشون کمه.این روش جواب میده?هزینه ش چقدره?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بار اول جواب نداد دوباره همون 8 تومن رو باید هزینه کنیم?

نه دیگه اونوقت فقط هزینه انتقال رو میدین...جنین فریز احتمال زیاد دارین

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
شما خودتون مشکل نداشته باشین احتمالش خیلی بیشتره که دفعه اول جواب بده نگران نباش

خودم مشکل خاصی ندارم فقط ماه پیش یه کیست بود که برطرف شد.الان یه ساله اقدام میکنیم ولی نشده.پروسه میکرو چقدر طول میکشه?

ممنون.هزینه انتقالشو میدونین?آخه میخوام طلاهامو بفروشم😔

بابا بی خیال

یه بچه کافیه تو این اوضاع اقتصادی پول میکرو نداری میخوای طلا بدی

خب بچه دوم باید بی امکانات بزرگ شه دیکه از امکانات اولی هم کم میشه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
خودم مشکل خاصی ندارم فقط ماه پیش یه کیست بود که برطرف شد.الان یه ساله اقدام میکنیم ولی نشده.پروسه می ...

یک ماه .دارو میدن تخمک و اسپرم رو میگیرن و چند روز بعد انتقال

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...