2777
2789
عنوان

ویار به شخص

493 بازدید | 36 پست

تا حالا توی باردارهایی که اطرافتون بودن کسی رو دیدید که به شخص خاصی ویار داشته باشه؟

اصلاً این طبیعیه؟

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

مثلا من وقتی صدای مادرشوهرم رو میشنوم یا میبینمش حالم بد میشه

بیخودی عصبی میشم 

قبلاً اینجور نبودم از وقتی باردار شدم این حالت بهم دست میده

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بوی شوهرم حالم بهم میخورد

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

چقدر طول میکشه خوب بشه؟

من ویارم به بو و غذا خوب شده ولی این یه مورد داره خیلی آزارم میده

بعضی موقع ها فقط میخوام داد بزنم سرش که حرف نزنه

مثلا من وقتی صدای مادرشوهرم رو میشنوم یا میبینمش حالم بد میشه بیخودی عصبی میشم  قبلاً اینجور ...

عزیزم هورمونات به هم ریخته

تحملت اومده پایین. درست میشه✌

منم تا ۲۰ روز پیش سر چیزای کوچیک که قبلا هم اتفاق میفتاد واکنش یهویی نشون میدادم.بعدش خودم خجالت میکشیدم😅

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

من یه سوال برام پیش اومده. ویار به معنی هوس کردن خانم باردار به خوردن چیز خاصه که حتی قدیمیا ویارونه و سفره ویارونه و ازین حرفا داشتن...

پس چرا به بدحالی بارداری و حالت تهوعش هم میگن ویار؟ 🤔

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
ويار از كي شروع ميشه؟؟

از هفته 6 و 7 شروع میشه

بستگی به حالت داره که کی خوب بشه

من هفته 10 11 خوب شدم