2777
2789
عنوان

ویار به شخص

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 36 پست

من اگه به شوهرم ویار بگیرم یه لگد میزنه بچه بیفته تا دیگ غلط بکنم از این اداها در بیارم😂😂😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من از بوی شوهرم حالم بهم میخورد

چقدر بده

منم اینجوری شدم ولی نمیزارم بفهمه چون خیلی دوسش دارم میترسم بخوره تو ذوقش

آخه خیلی احساسی و مهربونه

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال برام پیش اومده. ویار به معنی هوس کردن خانم باردار به خوردن چیز خاصه که حتی قدیمیا ویارونه ...

اینم درسته

ولی من تا وقتی که یادمه به حال بد زنای باردار هم میگفتن ویار

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

استارتر خب نرو خونه مادرشوهرت مگ زوره 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چقدر بده منم اینجوری شدم ولی نمیزارم بفهمه چون خیلی دوسش دارم میترسم بخوره تو ذوقش آخه خیلی احساسی ...

من اتفاقا از وقتی باردار شدم عاشق شوهرم شدم

اصلاً ذوق میکنم نگاهش کنم

یا بوی تنش رو خیلی بیشتر از قبل دوست دارم

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
استارتر خب نرو خونه مادرشوهرت مگ زوره 

بدبختی اینه که با مادرشوهرم توی یه خونه ایم

هر روز صبح و ظهر و شب میاد دیدنم

بنده خدا کاری هم بهم نداره از وقتی فهمیده حامله ام بیشتر هوامو داره ولی یهو من عصبی میشم

چقدر بده منم اینجوری شدم ولی نمیزارم بفهمه چون خیلی دوسش دارم میترسم بخوره تو ذوقش آخه خیلی احساسی ...

منم نمیگفتم..وقتی بغلم میکردم عووووقم میگرفت به زور تحمل میکردم..تا میخوابید میپریدم پایین میخوابیدم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
آره خواهرشوهرم میگفت سربارداريش از مادر شوهرش متنفربوده 

وای مثل من

الان درست شده دیگه؟

من اتفاقا از وقتی باردار شدم عاشق شوهرم شدم اصلاً ذوق میکنم نگاهش کنم یا بوی تنش رو خیلی بیشتر از ...

خوش به حالت☺☺☺

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
خوش به حالت☺☺☺

خوش به حال شوهرم  

منم نمیگفتم..وقتی بغلم میکردم عووووقم میگرفت به زور تحمل میکردم..تا میخوابید میپریدم پایین میخوابیدم

دقیقا شبیه من

حالم بد میشه میگه چی شده

میگم حالت تهوع دارم. به پشت بخوابم خوب میشم

بعد ازش فاصله میگیرم یه جوریکه تابلو نباشه🙂🙂