2777
2789
عنوان

گریهای فرزندم

117 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یه پسر ٥ ساله دارم از وقتی بدنیا اومده یعنی از اتاق عمل اوردنش بیرون داره گریه مکنه دیگه خستمون کرده همش گریه تمام دکترا موقعه نوزادیش بردیمش گفتن چیزیش نیس یا دندون در میاره یا سرماخورده اما هیچکدوم از اینا نبود الانم ک بزرگ شده گریه مکنه با بچها نمیسازه حتی اگه اذیتش بکنن بچها فقط گریه مکنه از خودش دفاع نمیکنه مثل دیشب رفتیم پارک ایستاده تا همه بچها برن پایین از سرسره بعد خودش بره اما تا وقتی ک خواست بره دوباره بچها اومدن شروع بگریه کرده خستم کرده 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بعضی بچه ها ناسازگار هستن گلم میفهمم خیلی سخته ولی خیلی طول کشیده  یه سوال فتق بچه درد نمی ...

نه اصلا خداروشکر بیماری نداره

خداروشکر ناسازگاره عزیزم کاریش نمیشه کرد هرچند خیلی سخته قبول دارم

اره الان پنج ساله داره گریه مکنه ..باباش میگه ب همه از وقتی از اتاق عمل اومد بیرون بلند بلند گریه مکرده