2777
2789
عنوان

مامای بهداشت....لطفا کمکککک

164 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها دکترم آخرین سونورو برام ۲۸ هفته نوشت که سالم بود..هفته ۳۲ رفتم پیشش گف برو ۳۶ هفته بیا بعد من الان از ۲۸ هفته تا الان یدونم سونو ندادن خوب استرس گرفتم چون مامانا یه عالمه سونو میدن آخرا.حالا فردا میخوام برم بهداشت بگم سونو بنویسه آیا سونوگرافی ها سونو با مهر ماما قبول میکنن؟؟؟دفترچم تامین اج 

خدایا مراقب زندگیم باش

خب چرا باید سونو بده؟ چه خبره مگه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهر ماما معتبر نیس

نگران نباش 36 که بری سنو می کنه لابد لازم نداشتی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اخه هر کیو دیدم آخراش یه عالمه سونو داد

نه والا. من یه سونوی قلب رفتم دوتا غربالگری و تمام. دیگه از بیست هفتگی تا اخرش نرفتم. فقط خود دکتر صدای قلبشو هر سری میشنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا سونو بده من یکی نوزده هفته رفتم یکی 34 هفته.اما دکتر تو مطبش هر ماه میرفتم یه نگاه میزد به جیگر& ...

خوب همون ...میترسم آب دور جنین مثلا کم شده باشع من نفهمم

خدایا مراقب زندگیم باش
مهر ماما معتبر نیس نگران نباش 36 که بری سنو می کنه لابد لازم نداشتی

عزیزم من ماما هستم ،با مهر  ماما بسیاری از داروها و آزمایشات  بیمه قبول میکنه ولی سونوگرافی ها رو هنوز بیمه ها توافق با جامعه مامایی نرسیدن ک طبق تلاشایی ک دارن میکنن به زودی سونو گرافی هام با مهرمون بیمه قبول میکنه ولی هنوز به این توافق نرسیدن 

خوب همون ...میترسم آب دور جنین مثلا کم شده باشع من نفهمم

آب دور جنین اگر کم بشه ینی کیسه آب سوراخ شده و اگر کیسن آب سوراخ بشه کم کم از خودت چیزی ترشح میشه و متوجه میشی. 

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍