یه ماشین عروس از جلوی خونمون رد شد همش بوق و جیغ میزدن بیچاره پسرم ترسید از خواب پرید همش گریه میکرد و میلرزید یه ساعته دارم ساکتش میکنم.مردم چقد بی فرهنگ شدن اگه پسرم تو خواب سکته میکرد کی جوابشو میداد؟
عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم همین چن مین پیش با جیغ و گریه دخترم بیدار شدم همسایه کناریمون ختنه سورن دارن مهمونشون صدا ضبط ماشینشو زیاد کرد بچم ترسید خدا لعنت کنه شعور ندارن ..اخه کر نمیشن این بی فرهنگا
من مجرد بودم برا داماد دست تکون میدادم و بوس میفرستادم😁😂😁😂خب کرم داشتم دیگه ی بار داماده برا من ...
😂😂😂😂خيلي بلايي
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من رفتار اونهاروتایید نمیکنم اما نوع صحبتتون اصلا درست نیست چون بچه شما از خواب پریده و گریه کرده دیگران نباید شادی کنن اون هم تو شب عروسیشون براشون آرزوی خوشبختی کنید
سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
باور كن از لخظه اي ك اوندن خانواده ها بدرقشون كنن تا اخر ك برن من فقط داشتم براشون دعا ميكردم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊