2777
2789
عنوان

کثافتا این وقت شبم ول نمیکنن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 108 پست

وای خیلی بده بچه باترس ازخواب بپره،منودخترمم هرروز باسروصدای همسایه ها تو راه پله ازخواب میپریم،درکت میکنم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم همین چن مین پیش با جیغ و گریه دخترم بیدار شدم همسایه کناریمون ختنه سورن دارن  مهمونشون صدا ضبط ماشینشو زیاد کرد بچم ترسید خدا لعنت کنه شعور ندارن   ..اخه کر نمیشن این بی فرهنگا 

وای نه بخدا پنجره اتاق من نزدیک به خیابونه نصفه شب بوق بوق، گاهی چن تا عروسی بعضیام پیاده میشن می ...

صدای عروس  چی 😂

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
وای نه بخدا پنجره اتاق من نزدیک به خیابونه نصفه شب بوق بوق، گاهی چن تا عروسی بعضیام پیاده میشن می ...

خب شهر به شهر فرق داره

شهر ما ی بخشاییش اصلا مسکونی نیست خیابونه و مراکز خریده 

ی بخشاییشم کلا پاتوقه رقص و بوق و جشن وچهارشنبه سوری و بزن بکوب جووناست مسکونیه ولی هرکی بخواد بخره وضع اون بخش از شهرو میدونه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من مجرد بودم برا داماد دست تکون میدادم و بوس میفرستادم😁😂😁😂خب کرم داشتم دیگه ی بار داماده برا من ...

😂😂😂😂خيلي بلايي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
کسافط ب ادم های بی تربیت میگن گلم عروسیشون هرکسی یجورشادی میکنه مردم نمیتونن بخاطردیگران ازخوشی بهتر ...

ممنون از همراهیت.ولی اگه یه لحظه جای من بودی میدیدی پسرم چجوری میلرزید وحشت میکردی شوهرم بچمو بغل کرده بود میخواست ببره بیمارستان

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

من رفتار اونهارو‌تایید نمیکنم اما نوع صحبتتون اصلا درست نیست چون بچه شما از خواب پریده و گریه کرده دیگران نباید شادی کنن اون هم تو شب عروسیشون براشون آرزوی خوشبختی کنید 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
مارو نگه میداشتن جلو ماشینمون میرقضیدن .حالا شوهرمم رقص بلد نبود به زور میگرفتن میبردنش تو خیابون دس ...

ما ی چیز داریم به اسم پل سری که هر پلی بین راه بود پسرا جمع میشن راهو میبندن از داماد پول میگیرن 

تو مسیر ماه هفت هشتا پل بود 

از این پلایی که جوب اب رد میشه زیرش 

خیلی خوش گذشته بود واقعا 😁😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
حالا من بودم ميپريدم وسط دم پنجره سوت جيغ تبريك😁

دقيقا 

ي بار نزديك خونمون عروس و داماد اومده بودن 

باور كن از لخظه اي ك اوندن خانواده ها بدرقشون كنن تا اخر ك برن من فقط داشتم براشون دعا ميكردم  

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊