2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش با خانواده ش قهر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 41 پست

استارتر دقیقا شوهرمنم عین شوهرشماس. دارم دق میکنم .....داره میشه۲سال ک سرچیزای الکی قهره با بابام و پاشو خونمون نمیذاره.....تازه باردار شدم خداکنه قدم نی نی خیر باشه اشتی کنن

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم دلخوره قهر نیست احترام میذاره جلو منم فحش نمیده از نظر من خانوادم مقصرن چون همسرم خیلی بهشون خوبی کرد ولی قدر نشناسا خانوادم حتی به خاطر من خونشونم میاد ولی خیلی گرم نمیگیره مثل قبل

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊
بهش اجازه میدی ؟

😒😒😒

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
😒😒😒

چی شد😶

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منم زیاد با خانواده ش خوب نیستم ولی دلم میخواد اشتی کنن اوایل خیلی باهم مهربون بودن

من با خانواده اون قهرم اونم با خانواده من . اینجوری شب تا شب تنهاییم و جایی نداریم بریم ولی راحتم

نه شوهر من فحش نمیده بی احترامی هم نمیکنه پیش من ولی حتی سلام هم نمیده ولی با مادرم حرف میزنه شما با ...

اینجور مواقع نمیشه مقابله به مثل کرد چون صددرصد اوضاع بدتر میشه.هیچی خواهر میسوزمو میسازم میسپرمش به خدا که خودش جواب دل شکوندنای منو بگیره ازش

چی شد😶

عزیزم، به اجاازه من نگاه میکنه، تازه میگه اگه بابات مالمو نخورده بود الان آی وی اف کرده بودیم چند بار و بچه مونو هم داشتیم😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم از بابام بکشم. یا همسرم

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم