قضیه داماد وپدر زن دقیقا شده قضیه عروس و مادر شوهر😅😅
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
عزیزم، به اجاازه من نگاه میکنه، تازه میگه اگه بابات مالمو نخورده بود الان آی وی اف کرده بودیم چند با ...
انشالله که آشتی میکنن تو هم از این شرایط بیرون میای🌹🌹🌹
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
انشالله که آشتی میکنن تو هم از این شرایط بیرون میای🌹🌹🌹
قهر نیستن، اما... میشه دعا کنید ی بچه بیاد تو زندگیمو دل منو همسرم شاد شه، مطمینم اونموقع کار بابامو هم فراموش میکنه
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
فکر میکنی عزیزم. نمیشه. بالاخره همه اختلاف نظر دارن فقط باید احترامشونو نگه داره جلوشون. وگرنه اگه ب ...
من شوهر کردم و شوهرم جرات نمیکنه چون میدونه خون بپا میکنم فحش بده یا قهر کنه البته پیش اومده تو دعوا فحشم داده ولی منم نامردی نکردم و ده برابر آبدارشو بهش گفتم 😊😊😊😊😊😊😊
من همون آدمیم ک وقتی حالم بد میشه آهنگ غمگین گوش میدم تاحالم بهتر نشه...
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔