2777
2789

بعدازظهرکنارهمسرم خوابیده بودم.یهوتوخواب وبیداری اسم نامزدموصداکردم وگفتم علی پنجره روبازکن.بعدازخواب پریدم ودیدم شوهرم داره باتعجب نگاهم میکنه امابروی خودش نیاورد.

یبارهم اوایل ازدواجم میخواستم همسرموصداکنم امااشتباهی اسم نامزد سابقموگفتم.چیکارکنم یادش ازذهنم پاک بشه؟

مابهم خیلی علاقه داشتیم ومتاسفانه به دلیل مخالفت خانواده هابهم نرسیدیم.

همسرم ناراحته امابروی خودش نمیاره واین بیشترعذابم میده

وای 😰

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

چه ضایع😢

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الهی چقد سخته برا دوتاتون

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

از خدا کمک بگیر همین 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

هرچی بیشتر عذاب وجدان داشته باشی و استرس داشته باشی بیشتر بهش فکر می کنی. بیشترم که فکر کنی بیشتر از زبونت در می ره اسمش. اگه بخوای یه تکنیک بهت یاد می دم‌‌‌. اگه خواستی بگو برات توضیح بدم

کاری نمیتونی بکنی  میدونه قضیه ی نامزدتو؟

خیلی کم.میدونه یه خواستگارداشتم ک خیلی بهم علاقه داشته اماازعلاقه من خبرنداره.ننیدونم شایدم تاحالافهمیده

منم چنبار پیش اومده برام یهو جای نامزدم اسم کسی که دیگه تموم شده رو صدا کنم🤭 خیلی استرس دارم بابت این نمیدونم چرا یهو از دهنم میپره با این که  فکرم نمیکنم بهش

حتما بهش فکر میکنی اگه بهش فکر نکنی ذهنت خودش تلاش میکنه پاکش کنه حتی اسمشو هم برا خودت تکرار نکن یا علی هم گفتی یادت نباشه اسم نامزدت علی بوده ، شوهرت هم گناه داره هم مردها مغرورن دیدی خدایی نخواسته مشکل برات پیش اومد 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀