2777
2789

پسر من ۳ سال و ۳ ماهشه همیشه دوست داره با بچه های بزرگتر از خودش بازی کنه مثلا بچه های ۷ ساله ... 

خیلی بیشتر از سنش می فهمه و خیلی هم شیطونه. حرفمم گوش نمیده

چند روز پیش رفته بودیم مسافرت با خواهر و برادرم و ...

بچه خواهرم یکیشون ۲ سالو نیمشه که پسرم با اون نمی ساخت و یه کم بازی و بعدم میزدش ۴ تا بچه ی دیگه هم ۹ سال و ۱۰ سال ۱۲ و ۱۳ سال بودن اون چهارتا بچه با هم بازی میکردن و پسر من میخاست با اونا بازی کنه و انها هم حوصله بازی با پسر منو نداشتن و البته پسر منم بلد نبود با اونا بازی کنه و همش میرفت میزدشون . هر چی هم می گفتم نزن فایده نداشت . حسابی حرص خوردم 

کلافه ام کرده بود . شده بود عین یه زورگو همه رو میزد و اصلا حرف گوش نمی داد و قتی هم تدکر میدادم منو هم میزد 

واقعا موندم چکار کنم . گفتم خوبه پیش یک مشاور ببرمش. 

یه چیز دیگه هنوزم وقتی خونه کسی میریم دست به وسایل خونشون میزنه . بچه های شما هم اینطور هستن؟؟؟

احساس میکنم خیلی زورگو و بداخلاق شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر من ۳/۸ماهشه بیشتر گرایش ب کوچیکتر از خودش داره و زیاد با بزرگتر از خودش بازی نمیکنه 

نه پسر من همیشه میخاد با بچه بزرگتر از خودش دوست بشه 😓😓😓

اخه بچه های بزرگتر هم‌حوصله بازی با این کوچیکا رو ندارن مگر به ندرت

پسر من دقیق سه ساله هست بیش‌تر با دخترای ۶-۷ ساله بازی میکنه ،،دکتر هلاکویی میگفت نباید بزازید بزنه ...

دقیقا پسر منم دوست داره با دخترای این سن بازی کنه نمی دونم علتش چیه 

بازی با دخترا رو بیشتر از پسرا دوست داره

دستش هم میگیره فایده نداره 

اخه چقدر کنترل؟؟

پسر من سه سالشه خیلی تنهاست ولی بازی رو با همسنای خودش حالا نهایتا یه سال بزرگتر دوست داره ولی حس میکنم دلش میخواد اون همه کاره باشه تو بازی و هر چی اون میگه بشه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

پسر من سه سال و نیمشه و بیشتر با بچه های همسن خودش بازی می کنه

تمایلی به کوچکتر یا بزرگتر نداره ولی اگرم فقط یه بچه بزرگتر با کوچکتر باشه باهاش بازی می کنه ولی نه در حد ۱۲،۱۳ ساله 

مثلا ۷،۸ ساله

خدایا عزیزانم را سلامت بدار.
پسر من سه سال و نیمشه و بیشتر با بچه های همسن خودش بازی می کنه تمایلی به کوچکتر یا بزرگتر نداره ولی ...

بله پسر منم با بچه های ۷ ۸ سال دوست داره بازی کنه و یه موقع هام کمتر اما تو اون جمع بچه ۱۲ سال هم بود و اون چهارتا با هم توپ بازی میکردن و پسر من میزدشون نمی ترسید که اونا بزرگتر از خودش هستن 

یعنی سرش تو کار و بازی خودش نیست در حالی که بچه خواهرم که ۱۰ ماه کوچکتر از پسر منه خودش بازی میکرد و کاری به بقیه نداشت و نمی زدشون و با پسر منم میخاست بازی کنه اما پسر من باهاش نمی ساخت😓😓😓

پسر من یه عادت دیگه ای که داره با همه بخصوص غریبه ها خیلی تند وعصبی صحبت میکنه احساس میکنم فک میکنه اینطوری باعث جلب توجه بهش میشه این ویژگیش اذیتم میکنه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم