2777
2789

زینب یه اسم مذهبیه، نام بانوی شجاع حماسه کربلاست و اصلا اسم بدی نیست.

اگه اعتقادات دینی قوی داری یا می خوای به بانو متوسل شی، بگذار و اگر هم نه که انتخابش نکن

نظر خواهی از کاربران یه سایت در مورد این اسم یا هر اسم دیگه ای به نظرم درست نیست.

چون هر کسی اعتقاد و سلیقه ای داره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیت الله ناصری میگند القاب ائمه رو برای بچه هاتون بذارید،اسامی فاطمه و زهرا و زینب زیاد هست

حلما هم اصلا عربی نیست و چنین وزنی در زبان عرب وجود نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

هر چی به دلت باشه اون خوبه ومطمینم بچه هم بزرگ بشه ازش لذت میبره

اسم پسرم علی هست توی کلاس 30نفره فقط اسم اون علی تنهاست ما از اول این اسم را دوست داشتیم الانم خودش اسمش را دوست داره 

اسم مذهبی یا عربی فارسی و... مهم خودت و همسرتون هستین که لذت ببرین و از اسمش خوشتون بیاد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بنظرم بد نيست، اگر خودت دوست داري چرا كه نه!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خیلی ها که اسمشون زینب و زهرا و فاطمست تو این زمونه الان اسمشون عوض میکنن چه برسه به چندین سال دیگه که دخترتبزرگ میشه اسامی مذهبی بهتری هم هست عشق ائمه باید تو دل ادم باشه با گذاشتن این اسم سنگین که بچه در اینده حتما دوسش نداره نشون نمیدی که عاشق ائمه ای.

اسم دختر من مانیاست من تاکیدی بر مذهبی بودن نداشتم اما گذاشتم چون مادرم دوست داشت و از القاب حضرت مریم هست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔