2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😢

127 بازدید | 4 پست

من افسردگی دارم...الان در حال درمانم. مشاورم گفته خوب میشی زود اگه شوهرت هم هواتو داشته باشه...جلو روی خودش هم گفت چیکارا کنه...چون واقعا وضعیتم حاده.الان کلاس ورزش میرم. با دوستام قرار میزارم.تازه دو سه روزه شروع کردم...امشب خیلی حالم خوب بود طوری همش بهش میگفتم.میگفتم احساس میکنم خوشبخت ترینم.همش قربون صدقه پسرمون میرفتم همینطور خودش. تا اینکه سر یه موضوع از دید من بی اهمیت اوقاتش تلخ شد...با هم بحثمون شد...با هم حرف نمیزنیم..بعد از مدت ها با هم قهریم.دلم خیلی گرفته....خیلی زیاد😢😢😢

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

به چیزایی که ازارت میده فکر نکن سعی کن شاد باشی الان که یکه شب کار خاصی فکر نکنم بشه انجام داد اما مثلا میتونی هدفون بزاری و اهنگ مورد علاقت گوش کنی در مورد دعوا هم اگه مقصر تویی به روش خودت حلش کن هیچ وقت از کسی انتظار نداشته باش حتی از نزدیک ترین افراد دورت چون در اخر این تویی که صدمه میبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزایی که ازارت میده فکر نکن سعی کن شاد باشی الان که یکه شب کار خاصی فکر نکنم بشه انجام داد اما م ...

مشکلم اینه که افسردگی دارم اگه حالم عادی بود با آهنگ خوب میشدم یا میرفتم مشکلو حل میکردم

اما الان...هیچ چی حالمو خوب نمیکنه...فقط دلم گرفته...خیلی 

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر