2777
2789
عنوان

قد و وزنت چنده؟راضی هستی؟👍👎

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست
عزیزم تلاشی برا پر شدن کردی؟

آره، رفتم دکتر برام آزمایش نوشت، تمام ویتامین هام تکمیل بود، تیروید نرمال، انگل و.... هم نداشتم،  بهم قرص اشتها(سیپروهپتادین  )داد بیشتر از اینکه اشتها اور باشه خواب اور بود، بهش گفتم اینطورن قرصا شربت نوشت خارجی بود، اسمش متاسفانه تو ذهنم نیست بازم تاثیر نکرد، رفتم بدنسازی از 32 شدم 39 دیگه هر کار کردم وزنم بالا نرفت، مربی گفت وزنت یه مدت استب داره،  ادامه دادم چند ماه دیگه دیدم فایده نداره  و دیگه تلاشی نکردم، 😔

واقعا حرصم میگیره می بینم تاپیک زدن که لاغر شدن چقدر سخته و میخوام لاغر بشم، آخه سختیش چیه 😤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره، رفتم دکتر برام آزمایش نوشت، تمام ویتامین هام تکمیل بود، تیروید نرمال، انگل و.... هم نداشتم، &nb ...

اره سیپرو فوق العاده خواب آوره.منم سخت اضافه میکنم .نمی دونم تو واقعا میخوری یا نه ولی من خیلی بیشتر از حد خودم نه...برا چاق شدن باید بیشتر از کالری مورد نیاز مصرف کرد .ریزه خواری مهمه.باید از خوردن لذت برد تا گوشت بشه به تن.ولی ما ذاتا ادم این حرفا نیستیم 

اره سیپرو فوق العاده خواب آوره.منم سخت اضافه میکنم .نمی دونم تو واقعا میخوری یا نه ولی من خیلی بیشتر ...

دیگه بیخیالش شدم،  دیدم جثه ضعیفی دارم رفتم ووشو،5 ساله، واقعا تعریف نباشه خیلی هم فرز هستم و هم زورم زیاده،  حتی یه بار با دوستم تو دانشگاه دعوام شد، به خانوادم توهین کرد، تو پارکینگ دانشگاه کسی نبود، دوبرابر من بود جثه ای که داشت،چند تا فن زدم روش به معذرت خواهی افتاد، 😊 فکر کرده بود چون دوبرابر من هست هرکاری خواست میتونه انجام بده 😡

دیگه بیخیالش شدم،  دیدم جثه ضعیفی دارم رفتم ووشو،5 ساله، واقعا تعریف نباشه خیلی هم فرز هستم و ه ...

😆😆😆😆دیدم نوشتی رزمی کاری👌وزن خوب هم اعتماد به نفس میاره هم زیبایی.کار شما هم عالیه اعتماد به نفس ادم فوق العاده بالا میبره.حاملگی داشتی ؟شاید تویه بارداری چاق شی و بمونه ..البته شامل حال من نشده😒

😆😆😆😆دیدم نوشتی رزمی کاری👌وزن خوب هم اعتماد به نفس میاره هم زیبایی.کار شما هم عالیه اعتماد به نف ...

من یه پسر 2 ساله دارم، بازم الان 40 هستم